Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 20 oktober 2010

Een klokkenluider die gedoogd wordt

De enige klokkenluider in Nederland die niet vervolgd of ontslagen, maar gedoogd wordt, is de Tilburgse pastoor Schilder. Deze katholieke hufter pest zijn omgeving al jaren met z'n achterlijke geklingel op onzalige tijden. Volgens de pastoor zijn de enigen die klagen heidenen. Deze godvergeten idioot past wat bescheidenheid in deze tijd van kindermisbruik door katholieke geestelijken, zie seksopenbaringen deel 85.
Vannacht was er op History 24 nog een documentaire over de katholieke geestelijken, die nazi oorlogsmisdadigers lieten ontsnappen na de oorlog (overigens ook een nazi- aartsbisschop die tijdens WOII lid van de NSDAP was), met hulp van de Argentijnse Perons (waar onze misdadige Bernhard weer een goede band mee had).

Nog een aanvulling (21 oktober): Vergeet ik nog te vermelden, dat de katholieke kerk en de 2 laatste pausen in het bijzonder verantwoordelijk kunnen worden geacht voor de miljoenen aids doden in ontwikkelingslanden, de dood van 100.000en vrouwen in het kraambed plus alle bijkomende schade in deze gevallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten