Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 6 oktober 2010

Ferrier en Koppejan houden een oogje in het zeil

Zoals verwacht zijn de CDA 2e kamer fractieleden Ferrier en Koppejan akkoord gegaan met de vorming van het nieuwe kabinet. Ze zullen, net als de overige fractieleden, de maatregelen die genomen worden goed in de gaten houden.
Om te beginnen hebben ze het akkoord alvast niet gelezen, anders hadden ze onmiddellijk aan de bel kunnen trekken. Ten tweede: waar waren zij tijdens de 4 kabinetten Balkenende? Zwaar in dromenland lijkt mij. Al vaker heb ik hier aangegeven dat het christelijk gehalte van de gedragingen en de maatregelen die deze 4 kabinetten kenmerkten ver te zoeken waren. Zo is er gelogen en bedrogen, de zwaksten keer op keer gepakt, de dierenmarteling in de intensieve veehouderij nog verder gelegitimeerd en het milieu tot sluitpost gedegradeerd. Kort gezegd: hypocriet schoftentuig!
Gisteravond zat Piet-Hein 'godverdomme' Donner z'n ogen uit z'n disfunctionerende gereformeerde rotkop te liegen en te draaien bij Pauw en Witteman, een misselijke vertoning, de zoveelste oprij van deze zever.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten