Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 7 oktober 2010

China , de Indonesische president, Bakellende en waarden en normen

Afgelopen maandag liet de mislukte kleiaardappel Bakellende weer eens van zich horen.
Struikelend over zijn woorden liet hij weten, dat hij China geweldig vindt. China gaat investeren in Griekenland, ze gaan daar een haven aanleggen. Griekenland krijgt daar een bak geld en infrastructuur voor terug. Wat er niet bijverteld wordt is dat deze haven met Chinees personeel wordt aangelegd en later ook door Chinees personeel gerund zal worden. Het wordt dus een Chinese haven in Griekenland. Het geld wordt door een handje foute politici en ondernemers onderling verdeeld, de simpele Griek zal hier geen reet aan overhouden.
Het is de zoveelste keer, dat deze gemankeerde premier zich uitlaat over China, altijd een grote bek over waarden en normen, maar geen kritiek op China natuurlijk.
CDA bewindslieden lieten deze week verschrikt weten, dat de Indonesische president niet zal worden gearresteerd bij zijn bezoek aan ons land. De president liet weten Nederland niet te zullen bezoeken na protest van Molukkers, die deze president (terecht) beschuldigen van het schenden van mensenrechten
Geld is belangrijker dan (christelijke) waarden en normen, dat is al een aantal jaren duidelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten