Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 8 oktober 2010

Henk Kamp is bruggenbouwer

Rutte stelt de VVD'er Henk Kamp aan als minister van Sociale Zaken. Volgens Rutte is de ultrarechtse Kamp een echte bruggenbouwer. Als dat maar goed valt bij onze eigen dictator Wilders, die heeft namelijk de pest aan bruggenbouwers. Dat bruggenbouwer zal wel bedoeld zijn voor de CDA tegenstanders van dit kabinet, want iemand met zoveel ongefundeerd commentaar op allerlei minderheidsgroepen kan je toch onmogelijk bruggenbouwer noemen. Deze griezel heeft zijn 'werk' op de Antillen afgerond, nou ja Antillen? Hij heeft in die tijd meer op kosten van de belastingbetaler in het vliegtuig gezeten tussen Nederland en de Antillen en vice versa, dan dat hij op de Antillen was te vinden.

Zijn smerige criminele witteboorden vriendjes hebben afgelopen december hun centjes veilig gesteld door ze van de Antilliaanse banken te halen en elders onder te brengen (vanwege het opheffen van het bankgeheim. Het zal mij niet verbazen, als hij toen wel een bruggetje bouwde tussen dit tuig en het CDA roze gestrikt varken de Jager, die deze criminelen moest pakken, maar dat professioneel verpestte....

Dat is dan wel weer dom van mij, de (criminele-) belangen van de rijken zijn altijd al goed behartigd door het CDA en de VVD.

Laatste update (verduidelijkingen die de strekking van het bericht ongemoeid laten): 20 oktober 2020.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten