Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 18 oktober 2010

Softdrugburgemeester Terneuzen in halleluja stemming

De burgemeester van Terneuzen is zo verrukt over het sluiten van koffieshops in zijn gemeente, dat hij dit beleid in heel Nederland wil invoeren. Volgens hem is de weed-overlast in Terneuzen verdwenen, wat de inwoners van Terneuzen daar van vinden hoor je niet (in vergelijkbare gemeenten is de overlast juist toegenomen).
Afgelopen zaterdag was er in het nieuws te horen, dat een flink aantal mensen op de bon zijn geslingerd die hun weed of hasj in noordelijke Zeeland kochten en daar voor overlast zorgden, aldus de politie. Deze nitwit burgemeester wil ook dat het maximum aantal grammen softdrugs worden teruggebracht van 5 naar 3 gram, dat zou buitenlanders afschrikken en de georganiseerde misdaad dwarsbomen, hé mafkloot, met jou maatregelen bereik je juist het tegenovergestelde. Maak deze zak maar burgemeester van het land van Nooit.

Toepasselijke muziek van: Bob Marley, Manu Chau, Audio Active, Funki Porcini, 1200 Micrograms enz. enz. Natuurlijk de installatie op abn, dit alles is ook een goed medicijn tegen bruine hersenspinsels en dito uitslag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten