Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 2 oktober 2010

Slappe smeerpijp Bleker, netjes en 'animal cops' en de ouderenzorg

De kleine smeerlap Bleker was gisteren bij Pauw en Witteman. Hij durft te zeggen dat de maatregelen voor immigratie en integratie netjes zijn, en ze worden door een nette minister uitgevoerd. Waarom zegt hij dat? Vindt hij eigenlijk dat het allemaal niet zo netjes is? Deze uitlatingen waren het gevolg van het optreden van Hirsch Ballin in Nieuwsuur eerder die avond, waar hij stelde, dat door akkoord te gaan met deze akkoorden, je Wilders beweging, de PVV legitimeert, waar deze kakzever groot gelijk in heeft. Er werd nog even gekeken naar het filmpje met de presentatie van de 2 akkoorden door de 3 viespeuken: Wilders wordt naar het bruggenbouwen gevraagd (de bevordering van de onderlinge samenhang in onze maatschappij), dat maakt Wilders belachelijk, de toekomstige premier en vice-premier van heel Nederland staan daar schaapachtig bij te lachen....
Bouwfraude Jorritsma begon over de animal cops, volgens haar komt het geld daarvoor uit de gemeente potjes voor toezicht en cameratoezicht, bovendien vindt ze 500 agenten daarvoor wel wat veel. Bleker antwoord dat er ook heel veel dieren in Nederland zijn, hij doelt niet op de 500 miljoen dieren in de intensieve veehouderij, die hier jaarlijks worden mishandeld en daarna geslacht, nee deze smeerpijp heeft het over huisdieren met obesitas en huisdieren die mishandeld worden (maandje geleden bij aankomst van een vrachtwagen uit Nederland in Portugal 300 varkens dood, geen vervolging!).
Trouwens alleen die naam al 'animal cops', men kijkt graag naar dat programma: "Hé weet je wat? wij noemen het animal cops!", kotsmisselijk populisme!

Intussen zit ik met 1 oor naar radio 1 te luisteren, kotsmisselijk en schijtziek word ik van deze vertoning. Bleker begon met het voorlezen van een gebed en stilte, de vuile hypocriet. De vuilste rat van het CDA, Verhagen durft zelfs de woorden solidair (volgens hem zorgen voor wie niet voor zichzelf kan zorgen) en sociaal te gebruiken. Je moet je afvragen of je eerlijk en verantwoord bezig bent, gaat hij verder en ook wil hij verbinden toevoegen aan vrijheid en verantwoording.
Dat zal wel lukken Verhagen met zo'n regering het is al duidelijk dat de zwaksten het hardst gepakt worden, vanaf € 50.000,-- per jaar gaat de zon nu pas echt goed schijnen. De kloof tussen het klootjesvolk en de minderheden wordt per dag groter, en maar lullen over solidariteit en verbinding, daarbij ging deze hufter nog staan janken ook, bah! Een uniform met zwarte platte pet plus grote zwarte klep en hij kan zo optreden in een film over een bruin/zwarte periode zo'n 70 jaar geleden.
En dan nog de ouderen aanhalen, die zorg nodig hebben, daar komen 12.000 mensen bij voor die zorg. Waar haalt men deze mensen vandaan? Er is nu al een tekort aan zorgpersoneel.
Leugens en bedrog voor de zoveelste keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten