Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 26 oktober 2010

De handreiking van Rutte

Rutte, de 2e kleuterpremier van Nederland, heeft het niet meer over de vingers aflikken door rechts (en rijk) Nederland, nee hij doet een beroep op de partijen het Geertbruine kabinet te steunen wanneer het maar kan. De oppositie is te bedonderd om dat zonder meer af te wijzen, ze zijn te laf om de bevolking duidelijk te maken, dat de eerste fascistificatie van het Nederlands kabinet zo snel mogelijk gestopt moet worden. Rechts Nederland lukt het allang niet meer de vingers schoon te likken, het kwijl loopt in een tsunami door de vingers heen. De crisis en herstelwet wordt permanent ingevoerd, dus de bouwondernemers kunnen er weer miljoenen vierkante meters nutteloze kantoorruimte bij bouwen en de natuur? na ons de zondvloed!
Het openbaar vervoer wordt 10% duurder, dus koop er maar gerust een stinkbak bij mensen, met een beetje geluk betaal je zelfs geen wegenbelasting meer. De zwaksten draaien op voor het grote financiële debacle dat door de rijke ondernemers en managers is veroorzaakt.
Rutte gaat volgens eigen zeggen een eind maken aan het leven op de pof, vandaar dat studenten straks een lening moeten afsluiten om nog te kunnen studeren, inburgering moet je zelf betalen, psychiatrische patiënten moeten een lening afsluiten om nog therapie te kunnen volgen enz. enz. Maar de 'pof' van de hypotheekrenteaftrek pakt de onzelfstandige kleuterpremier niet aan, deze aan gebakken lucht uitgegeven miljarden blijft Wildersbruin 1 gewoon in de bodemloze put donderen. Volgens Rutte lijdt Nederland aan bestuurs-obesitas, ja zak, dat kan je wel stellen met dit kabinet!
Loze beloftes, leugens en bedrog: het eerste bruine kabinet Wilders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten