Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 23 oktober 2010

De Wilders klucht gaat nog verder

Ik weet het, ik val weer in herhaling. Al eerder stelde ik hier, dat de rechtszaak tegen Wilders, koren op zijn molen is. Hoe goed bedoeld ook, er is maar één persoon die hier hoe dan ook wint en dat is Wilders. Om de bruine tsunami te weren hebben we de politiek nodig, zolang die politiek steeds vaker ideeën van de valswitte boktorfundi gedeeltelijk overneemt, kunnen we daar niet veel van verwachten. Het is zelfs al zover gekomen dat de verschillende partijen al dapper hebben aangekondigd wetsvoorstellen eventueel te steunen.
In de zaak Wilders zijn belachelijke fouten gemaakt, je kan je werkelijk afvragen hoe het mogelijk is. Je gaat bijna denken dat deze fouten expres zijn gemaakt, een waanzinnige reclamecampagne voor de bruine beweging van Wilders. Advocaat Jan Boone was vanmorgen bij de Tros op radio 1 (even na 8.30u.), ik ben het niet in alles met hem eens, maar hij zegt toch heel zinnige dingen over deze zaak. Zo stelt hij, dat wat Wilders, die niets wilde zeggen, maar te pas en meestal te onpas ineens zijn onwelsprekende bek opentrekt, gisteren durfde te zeggen over de rechtsstaat (zijn ongefundeerde insinueringen aangaande de rechtsstaat), al genoeg is om een zaak tegen hem te beginnen, Wilders is tenslotte een politicus (die zelfs durft te zeggen, dat hij namens miljoenen Nederlanders spreekt).
Ook is vreemd, dat het bewuste etentje (een half jaar geleden) van Han Jansen, vaak aanwezig ter zitting, vlak voor de laatste dag op de proppen komt. Moszkowics staat op een gegeven moment zelfs bijna te janken, wat een poppenkast en wat een overwinning voor bruin Nederland, nog eens minstens een half jaar gratis reclame voor stink-ideeën !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten