Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 13 oktober 2010

Mark Rutte en de poppetjes van het kabinet Wilders

Mark 'het onzelfstandig ventje' Rutte heeft de bewindslieden van het bruine kabinet Wilders gepresenteerd en volgens Mark allen topmensen. De algemene kritiek is te weinig vrouwen in het komend kabinet, misschien willen die vrouwen niet deelnemen aan een crypto-fascistisch kabinet, althans een kabinet dat door crypto-fascisten wordt geregeerd. Goed hè, een regering die geregeerd wordt.

De naam Verburg valt telkens weer als 'topvrouw', de afgelopen maanden heb ik al genoeg gezegd over deze 'vrouw' die de intensieve veehouderij in de watten heeft gelegd en controles op misstanden in deze sector heeft geminimaliseerd, daarmee heeft ze ook nog eens de volksgezondheid aan onaanvaardbare risico's heeft blootgesteld.

Dan een paar van de 'topmannen': Fred 'kan niet tot 3 tellen' Teeven (VVD), deze lompe zak heeft al zoveel (bruine-) luchtballonnen opgelaten, dat het niet meer te overzien is, echt top! Ben 'graaier' Knapen is mede verantwoordelijk voor het wanbeleid bij PCM uitgevers en vertrok toch met een premie van 1,5 miljoen euro voor deze wanprestatie, echt een topper! Gert 'met een luchtje' Leers (CDA), die van liegen een hobby maakte. En ons roze gestrikte varken de Jager (CDA), die witte rijke belastingplichtigen op de Antillen liet lopen en alvast de grote ondernemingen cadeautjes toestopte in de vorm van belastingverlaging, als een paar van zijn lamme streken.

Ferry 'enge lul' Mingelen durfde in Nieuwsuur van afgelopen maandag te zeggen, dat er nou eenmaal geen goede vrouwen zijn, die leiding kunnen geven, wat een zak, godverdomme! (misschien ook een topper voor Mark). Foute Rob (Linschoten, VVD) vond het dezelfde avond nodig om bij Pauw en Witteman nog een schepje toe te voegen, door te zeggen, dat de roep om meer vrouwen allemaal onzin is, het gaat om de kwaliteit volgens hem. Zijn laatste 'grote' handelingen verrichtte hij bij de DSB bank, dus zelf ook een echte topman! (bovendien ook lekker Geertbruin).

PvdA wanprestatie Vogelaar, met nieuwe haardracht, maar nog even suf, noemde in dezelfde uitzending namen van vrouwen als Thatcher, die deskundig het openbaar vervoer, het onderwijs en de zorg in G.B. om zeep hielp (de 'prestaties' van Thatcher noemde Vogelaar natuurlijk niet).
Als ik een vrouw was zou ik trots zijn op het geringe aantal vrouwen in dit heel foute kabinet!

Laatst bijgewerkt op 8 augustus 2016.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten