Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 8 november 2017

Argos 25 jaar met een paar jaar Max van Weezel, die onderzoeksjournalist wordt genoemd..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Argos bestaat 25 jaar en zoals dit tegenwoordig blijkbaar hoort, was er op 28 oktober jl. een 'feestelijke openbare uitzending', waar de bezoekers blijkbaar dachten met een humoristisch programma te maken te hebben..... De sfeer met gegiechel was als bij een schoolreis van een ouderwetse klas 6 van de lagere, of zoals men dit tegenwoordig noemt de basisschool (nu groep 8 en die klas gaat tegenwoordig meestal meerdere dagen weg).

Had eigenlijk geen zin om te luisteren, maar stemde toch nog even af op Radio1, waar men op dat moment net naar 'de straat ging' om passanten te vragen of zij Argos kenden. Toen één van de passanten werd gevraagd of deze Argos kende, kreeg hij een negatief antwoord, waarop de verslaggever vroeg of de passant de presentator, Max van Weezel, tevens onderzoeksjournalist, wel kende, antwoordde deze nogmaals negatief........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Van Weezel zei daar even later over dat het altijd leuk is om de vox populi over jezelf te horen..... Je begrijpt natuurlijk dat van Weezel schijt heeft aan die 'vox populi....'

Weet niet meer met wie (en heb totaal geen zin e.e.a. na te luisteren), maar van Weezel stelde een tijdstip vast waarop een oud-medewerker in dienst van de VPRO was getreden, echter deze datum klopte volgens deze persoon niet. In plaats van daar verder niet over te spreken, trok van Weezel de correctie van die oud medewerker in twijfel, terwijl deze nog de maand en dag wist dat hij in dienst was getreden, van Weezel mompelde dat hij dat nog wel even na zou trekken....... Zo'n klootzak is van Weezel, ongelofelijk!!

Van Weezel een onderzoeksjournalist? Dat zou al helemaal een gotspe zijn, immers deze hufter durfde eerder te zeggen, dat hij zich voor kan stellen, bepaalde zaken die hij als journalist op zijn pad zou tegenkomen, geheim te houden voor het publiek....... Zo'n ' onderzoeksjournalist', snap je??

Het is een grof schandaal dat deze zever een programma als Argos mag presenteren, al helemaal nadat hij de voorgaande uitspraak op Radio1 had gedaan in het megasuffe Mediaforum.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten