Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 23 november 2017

Jesse Klaver wil van GroenLinks een partij voor de 'gewone Nederlander' maken en zo Rutte aftroeven...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het is de Jessias van GroenLinks, Klaver, nu echt in de parmantige bol geslagen. Vanmorgen maakte hij bekend dat hij van GroenLinks een partij wil maken voor 'de gewone Nederlander......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Alsof de VVD de grote winnaar was van de verkiezingen eerder dit jaar, gaat Klaver zich dus inzetten voor de 'gewone Nederlanders', u weet wel mensen die Rutte vaak noemt en ook wel aanduidt in combinatie met de woorden 'normaal' en 'hardwerkend', termen die hij op zijn beurt duidelijk heeft gepikt van de valswitte haatprofeet Wilders en zijn fascistenkliek.......

Met andere woorden zou je kunnen stellen dat Klaver, als Rutte is aangestoken door het 'fascisme-virus' overgoten met een 'nationalistische saus', een virus dat zich langzaam maar zeker verspreid op het Binnenhof (de stank in de Haagse binnenstad, vooral in de buurt van het Binnenhof is dan ook niet meer te hachelen......).

Niet zo vreemd deze woorden van Rutte en Klaver, zeker als je naar die laatste verkiezingen eerder dit jaar kijkt, waar Wilders met zijn fascisten PVV beweging, een grote winst behaalde. Oké, ook GroenLinks won godbetert een aantal zetels, maar voor grofgraaier en volksverlakker Klaver is het nooit genoeg, zoals u waarschijnlijk al begrepen had, desnoods via de zwarte weg........ Er staan ten slotte niet voor niets gemeenteraadsverkiezingen voor de deur......

GroenLinks heeft niets (althans heel weinig) met 'Groen en Links' te maken. Klik voor een flink aantal voorbeelden op de labels: GroenLinks, Halsema, van Ojik, Jesse Klaver, Marijke Vos en van Alphen, labels die u direct onder dit bericht terug kan vinden. Het kan zijn dat u na een aantal berichten, het laatst gelezen bericht herhaald ziet worden, dan weer even opnieuw op het bewuste label onder dat bericht klikken.

PS: 't viel me nog mee dat Klaver niet sprak over 'de gewone witte Nederlander.......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten