Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 3 november 2017

Rutte en Koenders verantwoordelijk voor wapenleveranties aan IS!!

Vond het volgende bericht vorige week zaterdag op het blog van Stan van Houcke, het betreft een artikel eerder gepubliceerd op ANNA-News (Abkhazian Network News Agency).

In dit artikel wordt erop gewezen, dat er na de inname van al-Mayadeen (of: Mayadin), in het gouvernement Deir ez-Zor*, enorme voorraden wapens zijn gevonden. De containers waarin de wapens werden geleverd aan IS bleken bij onderzoek van Schiphol te komen........ IS was de terreurgroep die de stad in handen had, evenals een deel van het gouvernement en de stad Deir ez-Zor

De wapens komen waarschijnlijk uit de VS....... Hoe is het mogelijk dat Nederland betrokken is geweest bij het leveren van wapens aan IS...???? En dan durfde het kabinet Rutte 2 keer op keer te beweren, dat het strijdt tegen IS....... Sterker nog: onze F16's (die overigens illegaal opereren in Syrië) zijn hoogst waarschijnlijk beschoten met wapens en munitie die via Nederland werden geleverd.......

Het verantwoordelijke bedrijf in Nederland is Special Cargo Services Amsterdam (SCSA) gevestigd in Oude Meern........ Zo bezien zijn de 'special services' van SCSA wel héééél speciaal!

De hoogste tijd voor een strafrechtelijk onderzoek, ook naar de deelname van Nederland aan de illegale oorlogen in Afghanistan, Irak, Libië en Syrië....... Waar ex PvdA minister koekwaus Koenders en de grijnzende PvdA hufter Rutte vanwege deze leveringen van wapens en munitie, plus de afgegeven exportvergunningen voor het internationaal Strafhof (ICC) moeten worden gedaagd!

Nederlandse Geheime Wapenleveranties

De geheime lading wapens van Nederland naar Syrië

Onlangs, bij de bevrijding van Deir-ez-zor schreef ANNA-News het volgende:

De strategische stad Al-Mayadeen werd bevrijd door de SAA. Wat ze vonden was ongelooflijk, een enorme hoeveelheid wapens, zoveel heb je nog nooit eerder gezien. De stad is verwoest! Net als Raqqa, die door de VS en haar partners in misdaad EU / NAVO werd vernietigd.
De SAA vond een gigantische grote voorraad van machinegeweren e.a. wapens, toen ISIS in haar wanhoop en rennend voor hun leven de stad verliet, bleef een enorme voorraad ammunitie en wapens achter. 

CARGO AANGEKOMEN IN SYRIË BIJ ISIS VANUIT NEDERLAND MET AMMUNITIE EN WAPENS

Wat schets de verbazing, of eigenlijk geen verbazing maar bevestiging van vermoedens, CONTAINERS VOL MET AMMUNITIE (en misschien Radioactieve  warheads) GESTUURD VANUIT SCHIPHOL NEDERLAND om burgers in Syrië te doden.
Op bovenstaande foto is de afzender te lezen: BREGUETLAAN 7, 1438BA OUDE MEERN, NEDERLAND.

Gaan we op google kijken geeft dit het volgende resultaat

Een loods/magazijn met de benaming: SPECIAL CARGO SERVICES AMSTERDAM (SCSA)

Bij verder zoeken komt het volgende naar boven:

SPECIAL CARGO SERVICES (SCS) IS EEN AMBITIEUZE PARTNER OP HET GEBIED VAN GEVAARLIJKE STOFFEN. IN EEN DYNAMISCHE OMGEVING, VERBONDEN AAN STRIKTE WET-EN REGELGEVING BLIJVEN WIJ ONSZELF ONTWIKKELEN, OPTIMALISEREN EN UITDAGEN MET ALS DOEL OM ONS MERK NOG VERDER UIT TE BOUWEN.

Onze specialisten op SchipholIJmuiden en Rotterdam zijn 24/7 aan het werk voor een correcte en veilige handling en opslag van gevaarlijke stoffen zendingen.Daarbij leveren wij op-maat logistieke oplossingen voor complexe vraagstukken.Wilt u meer lezen over gevaarlijke stoffen?
Wilt u een van onze trainingen of opleidingen volgen? SCS Training & Consultancy is IATA Approved School, en heeft een groot aanbod aan security en gevaarlijke stoffen trainingen en cursussen. Zowel klassikaal, als in-huis en zelfs individueel volledig afgestemd en op-maat gemaakt. Bekijk hier ons volledige cursusaanbod.

Dus de overheid heeft naar mijn vermoeden ladingen met ammunitie en wapens, waarschijnlijk vanuit de VS doorgesluisd naar Syrië, ladingen vol. zoals de bewijzen laat zien in Al-Mayadeen Syrië. Dit is de verklaring waarom ISIS sterk was, zij kregen onder het mom van “gematigde” rebellen, ladingen vol wapens en ammunitie uit Nederland, VS en de rest van de EU.

Bekend was al de namaak van de “Sovjet Style”wapens, die gefrabiceerd werden m.n. in Oost-europa. Verder verwijs ik naar het Bulgarije schandaal, waar de journaliste die dit boven tafel bracht nog vast zit op verdenking van het in gevaar brengen van de staatsveiligheid!

Onderstaande video bevestigd het immense grote wapenarsenaal van ISIS, waaronder nu ook via Nederland!. De SAA zei dat het slechts 25% van de ISIS-voorraad is. Hun magazijn was in Al-Mayadeen.

Dit is een oorlogsmisdaad en misdaden tegen de menselijkheid tegen het Syrische volk, de VS, en haar bondgenoten, dus ook Bert Koenders en MArk Rutte moeten naar een ICC-rechtbank gebracht worden voor berechting van deze oorlogsmisdaden!


Bron: Freesuriyah, Special Cargo Services Amsterdam, SANA, ANNA news

=================================

* Vanmorgen werd bekend gemaakt dat het reguliere Syrische leger (SAA) de stad Deir ez-Zor heeft heroverd, zodat ook de bewoners daar eindelijk zijn bevrijd van de enorme terreur waaronder zij moesten leven, terreur uitgeoefend door de 'gematigde rebellen' van IS, die eerder al eens werden gesteund door o.a. de VS ('gematigde rebellen' lees: psychopathische martelbeulen, verkrachters en moordenaars). Vreemd genoeg maakte de schrijver van bovenstaand artikel wel verschil tussen 'gematigde rebellen' en IS, terwijl die 'gematigde rebellen' worden aangestuurd door Al Qaida en Saoedi-Arabië.... 'Gematigde rebellen' die zich bovendien net als IS aan vreselijke misdaden, zoals de hiervoor genoemde, schuldig hebben gemaakt en dat nog steeds doen........ Al Qaida Syrië werd een paar maanden geleden door de VS van de terreurlijst gehaald......... Maar ja als je het over de VS hebt, spreek je meteen over de grootste terreurentiteit op aarde.......

Zie ook:
'Arrestatie Rutte, Koenders, Zijlstra en Blok wegens vervolging voor hulp aan terreurgroepen in Syrië van hoogste belang'

''Gematigde' terreurgroepen in Syrië kregen Nederlands belastinggeld om te moorden, verkrachten, martelen en om te roven.......'

'VS: openlijke militaire oefening met terreurgroep in Syrië......'

'The United States, Israel, and Saudi Arabia Created and Funded ISIS'

'Rex Tillerson (VS BuZA) geeft toe dat de VS een staatsgreep wil uitvoeren in Iran........ Het is nog 'iets te rustig' in dat gebied........'

'VS steunt terreurgroepen als ISIS in Syrië...........'

'Iraanse milities die samen met de Koerden ISIS bestreden, moeten Irak verlaten, zo stelt Tillerson (VS BuZa)........'

'Israël laat alweer haar ware terreur gezicht zien: IS kan tijdelijke 'geallieerde worden' in de strijd tegen Iran en Hezbollah.........'

'CIA erkent dat Israël samen met Saoedi-Arabië 'vecht tegen terreur', die ze NB zelf hebben georganiseerd........'

'CIA valt nogmaals door de mand als wapenleverancier van IS.......'

'IS verklaart Hamas de oorlog, opvallend kort nadat een Israëlische veiligheidsdienst IS als eventuele bondgenoot tegen Iran aanwees........'

'Israël ondersteunt IS, aldus de Israëlische ex-minister van Defensie Ya'alon.............''Al Qaida de bondgenoot van de VS in de strijd tegen...... terrorisme! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' (intussen heeft de VS 'Al Qaida Syrië' van de zwarte lijst met terreurorganisaties gehaald!!)'US TRAINED REBELS GIVE WEAPONS TO TERROR GROUP'

'Made in America: US-Trained 'Moderate' Rebels, With Blessing Of Americans, Seling US Weapons to ISIS'

'Exactly how the US trained and armed ISIS'Mijn excuus voor de belabberde vormgeving, kreeg het niet op orde........ ('links' later toegevoegd)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten