Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 14 november 2017

EU neemt uiterst hypocriet sancties tegen de Venezolaanse regering Maduro.........

WDR 5 meldde gisteren in het nieuws van 12.00 u. dat de EU sancties neemt tegen de regering Maduro in Venezuela......

Reden? Simpel: Maduro zou zich niet aan de democratische regels houden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Oh, hoe zit het dan met EU lidstaten Polen en Hongarije (en nog een paar Oost-Europese staten, die EU lid zijn). Deze houden zich niet aan de democratische regels terwijl ze godbetert lid zijn van de EU......

Sterker nog: waarom heeft de EU nog steeds geen sancties ingesteld tegen een land als Saoedi-Arabië??? Daar is niet eens sprake van een werkende democratie, beter nog: het woord democratie is daar zo ongeveer verboden!! Maar de EU landen doen maar wat graag zaken met deze reli-fascistische dictatuur, zelfs nu het bezig is met een genocide in buurland Jemen.........

Mensen, dit is nog maar één voorbeeld van de enorme EU-hypocrisie....... De VS is al een aantal jaren bezig met een economische oorlog tegen Venezuela en heeft daar precies als in Brazilië, Oekraïne, en Syrië een opstand georganiseerd, die moet leiden tot een staatsgreep, iets dat in de eerste twee genoemde landen is gelukt.... Om nog maar te zwijgen over alle illegale oorlogen die de VS voert en waarbij het de ene grote oorlogsmisdaad na de andere begaat >> waarom worden er geen sancties tegen de VS ingesteld???

Kortom als er één land schuldig is aan wat er in Venezuela gebeurd is het de VS wel en hoewel dat (gestolen) 'land' de ene na de andere illegale oorlog begint, waarbij deze eeuw al meer dan 2 miljoen mensen werden vermoord, worden er geen sancties tegen dat (gestolen) 'land' genomen!!!

Wat een tyfuszooi mensen, gadver!!

Zie ook: 'Venezuela Will Never Tolerate This' (This is an act of highest treason of international law.) Onder dat artikel kan u klikken voor een vertaling.

       en: 'What Mainstream Media Got Wrong About Venezuela's Constituent Assembly Vote' (met mogelijkheid tot directe vertaling)

       en: 'The Left and Venezuela' (met mogelijkheid tot directe vertaling)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten