Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 12 augustus 2016

Bussemaker >> 30% minder mensen die een vervolgstudie doen...... Klassenmaatschappij 2.0 nadert de voltooiing.........

De Volkskrant meldde afgelopen woensdag, dat meer dan 30% van de afgestudeerden afzien van een vervolgstudie.........

Sinds 2011 is de overheid gestopt met de vergoedingen voor een vervolgstudie, sinds die tijd mogen universiteiten en hogescholen zelf bepalen wat de kosten voor zo'n studie zijn. Het gemiddelde bedrag in Nederland is € 9.000,-- per jaar!!

Het is dat er nog een groot aantal bedrijven is, dat een vervolgstudie betaalt, anders was het percentage van 30% zwaar overschreden......

Eerder dit jaar bleek al dat er veel minder aanmeldingen zijn voor universitaire en  hogeschool opleidingen. Dit liep evenredig mee, met de invoering van het (A-) sociaal leenstelsel...... PvdA sierdrol Bussemaker ontkende eenvoudig dat dit iets te maken het met de invoering van het schunnige leenstelsel, niets van waar, het was gewoon een uitstel jaar.......* (héééééé!)

U begrijpt dat de teruggang van vervolgstudies te zien is vanaf 2011 en ondanks dat Bussemaker al 4 jaar lang minister mag spelen, heeft hare PvdA kwaadaardigheid geen bliksem ondernomen om dit tij te keren...... Daarmee bewijst Bussemaker andermaal (ten overvloede), dat ze totaal incapabel is voor haar functie......

PvdA keffer en oplichter Nijboer zei afgelopen week nog, dat onderwijs één van de 4 punten is, die voor de PvdA bovenaan staan.......** ha! ha! ha! ha! ha!

Zoals in de kop gesteld, toch geweldig dat een 'sociaaldemocratische partij' (lees: neoliberale) als de PvdA, meewerkt om de klassenmaatschappij weer in oude glorie op te tuigen.......

*      Zie: 'Bussemaker: instroomverlaging hoger onderwijs heeft niets met asociaal leenstelsel te maken....... ha! ha! ha! ha! ha! Nee en we leven met z'n allen in sprookjesland!!!' >> Waarschuwing: bij dit bericht staat een foto van Bussemaker, heeft u een zwakke maag, zet dan een goed donkere zonnebril op en verminder de lichtsterkte van uw beeld (ook beter voor het milieu!)!!

**     Zie: 'Nijboer over CPB cijfers: 'de PvdA staat voor de ouderen, de uitkeringsgerechtigden, onderwijs en duurzame economie.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Zie ook: 'Bussemaker andermaal ontstemt over eigen falen, dit keer over het MBO........... ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

       en: 'Schippers fel tegen alcoholsponsoring uit de sport, ach per dag overlijden 'maar' 12 mensen t.g.v. alcoholgebruik.......' (dit bericht vanwege de nieuwe 'speerpunten' van de PvdA volksverlakkers, in aanloop naar de verkiezingen).

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'vervolgstudie'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten