Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 8 augustus 2016

Charles Groenhuijsen: 'als journalist moet je wel afhankelijk zijn......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Topidioot en mislukte grofgraaier Groenhuijsen was vorige week woensdag te gast in het megadomme Mediaforum op Radio1. Een programma waar hoofdzakelijk 'journalisten' aanschuiven en zoals u weet, ook Groenhuijsen durft zich zo te verkopen.

Kwam die woensdag bij het zoeken naar echte actualiteiten (dom genoeg) uit op Radio1, waar de hysterische sportzomer huishoudt onder de luisteraars. Toen ik afstemde hoorde ik Groenhuijsen beweren, dat je als journalist wel afhankelijk moet zijn, m.a.w. onafhankelijke journalistiek bestaat niet........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De mislukte drollenpoetser verwart de afhankelijke reguliere journalistiek met echte, wel degelijk onafhankelijke journalistiek! Vandaar ook zijn opmerking, dat een figuur als Ferry Mingelen echt niet 30 jaar lang zijn werk had kunnen doen, als hij heel kritisch was geweest........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof Mingelen ook maar voor 10% onafhankelijk was in zijn belachelijke berichtgeving!!!

Dat is dan ook precies de makke: de reguliere journalistiek heeft zichzelf het predicaat 'onafhankelijk' ontzegt, door mee te lullen in de huidige inhumane neoliberale status quo....... Tja, dan zijn er voor jou tien anderen, als je een keer een vraag stelt, die er toe doet, maar dat is dan ook voor de volle 100% te danken aan klootzakken als Groenhuijsen en Mingelen!! Zij zorgen ervoor dat alleen 'journalisten' werk krijgen en houden, als ze meewerken aan het in stand houden van de huidige inhumane neoliberale status quo.....

En ach, als het er echt te dik bovenop ligt en zelfs een imbeciel kan uittekenen hoe een zaak in elkaar steekt, kan je best een kritisch artikel plaatsen, maar ook alleen dan.......

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten