Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 10 augustus 2016

OV-chipkaart prijs met 40% overtroffen: het geprinte kaartje met pinbetaling.....

Onbegrijpelijk Haribo! (snoep met slachtafval). Gistermiddag op BNR (rond 12.55 u.) woordvoerder Sjoerd Toernooi (? >> kan deze figuur niet terugvinden op het net) van Connexxion over het uit de bus halen van contant geld.

Als een ADHD keffer vertelde deze hufter, dat er een systeem is bedacht, waarmee de buschauffeur meerdere kaartjes kan printen, met één simpele pinbetaling, die ook nog eens contactloos kan worden gedaan.........

Of dat duurder is, dan betalen met de OV-ripkaart? Jazeker, deze oplichter gelooft in de OV-ripkaart, dus de reis met die papieren kaartjes kosten 40% meer, dan dezelfde reis met een OV-ripkaart...!!! Pure oplichterij!!

Leuk voor de toeristen, mogen ze alsnog totaal belachelijk eerst € 7,-- betalen voor het plastic prul, waarna ze er ook nog geld op moeten zetten..... Bij vertrek uit Nederland, zal er gegarandeerd nog geld op die kaart staan, waar naar grote waarschijnlijkheid veel van die toeristen nooit meer gebruik zullen maken van die kaart >> nog meer winst voor de oplichters vervoerders (maandelijks laten reizigers al tot 4 miljoen zitten, daar ze vergeten zijn uit te checken....*).....

Overigens ook leuk voor de reiziger, die een keer z'n OV-chipkaart vergeet en niet de tijd heeft terug naar huis te gaan.........

Je reinste gelegaliseerde afzetterij!! En dat anno 2016, hoe is 't godverdomme mogelijk!!

Hoe kunnen we de reiziger nog sneller het openbaar vervoer uitjagen??!!!

Nogmaals: maak het openbaar vervoer gratis, dat is goed voor de luchtkwaliteit, die allerbelabberdst is in Nederland! Bovendien bespaart het de enorme kosten, die tegen zwartrijden worden gemaakt! Als iedereen meebetaalt in de (geoormerkte) belasting, kan men bovendien meer mensen aan het werk zetten in het openbaar vervoer, voor echt goede bediening van de reizigers.

Met die geoormerkte gelden, kan men van het openbaar vervoer eindelijk een echt alternatief voor de auto maken, dus ook 's nachts en op plekken waar nu nog amper openbaar vervoer wordt aangeboden.

Degenen die dan alsnog auto willen rijden, betalen dan eindelijk voor alle schade die ze aanrichten aan
de gezondheid van anderen en voor de enorme luchtvervuiling door auto's! Vergeet niet dat jaarlijks 18.000 mensen vroegtijdig overlijden, dat na een meestal akelig ziekbed..... Daarnaast loopt een groot aantal kinderen jaarlijks long- en luchtwegklachten op door inademing van auto-uitstoot...... Met gratis openbaar vervoer zullen de zorgkosten dan ook flink afnemen!

Met gratis openbaar vervoer zal het aantal mensen dat nog gebruik wil blijven maken van de auto, sterk verminderen en degenen die wel gebruik blijven maken van een auto, zullen gegarandeerd minder kilometers maken!!

* Controleer eens in de twee maanden uw gemaakte reizen op ov-chipkaart, daar kan u zien of u bent vergeten uit te checken, waarna u op uitcheckgemist.nl (uiteraard ook als u al weet dat u niet heeft uitgecheckt) uw geld kan terugvragen, bij de volgende opwaardering krijgt u dan uw geld terug.

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten