Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 10 augustus 2016

Nijboer over CPB cijfers: 'de PvdA staat voor de ouderen, de uitkeringsgerechtigden, onderwijs en duurzame economie.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gisteren maakte het glazenbol instituut CPB* bekend, dat het de eerder voorspelde cijfers voor 2017 naar benden bijstelt..... Niet zo vreemd als je ziet, dat de cijfers van het CPB nooit uitkomen!! Maar dit keer wil het CPB de anti-EU sfeer in het land de nek omdraaien met angstzaaien tegen de Brexit......

Dat is dan ook de reden, waarom het CPB de cijfers naar beneden bijstelt. Volgens het CPB zullen ouderen en uitkeringsgerechtigden er volgend jaar op achteruit gaan....... Die gaan er al jaren op achteruit, maar je kan van het CPB niet verwachten, dat het echt rekening met de werkelijkheid houdt......

Al stelde het CPB dat de onzekerheid over de uitgebrachte cijfers zo groot is, dat zelfs die onzekerheid onzeker is...... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, u las het goed, het woord 'onzeker' drie keer in één zin!! Al moet ik toegeven, dat ik er één heb toegevoegd aan de twee in één zin, waarmee het CPB kwam.... Niets nieuws daar de cijfers van het CPB, zoals gezegd, nooit uitkomen, dat is dan wel weer zeker!!

Gistermiddag in het BNR nieuws van 17.00 u., PvdA oplichter Nijboer, die een reactie gaf op de cijfers van het CPB. Als een keffende hond spuugde deze volksverlakker in de microfoon dat voor de PvdA vooral belangrijk is, dat er meer geld gaat naar ouderen, uitkeringsgerechtigden, scholing en een duurzame economie........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat hebben die ouderen en uitkeringsgerechtigden gemerkt, de zorg van de PvdA voor hun inkomen, dat sinds Rutte 2 alleen is gedaald, zo belangrijk was dat voor de PvdA!!

Trouwens ook scholing heeft fiks in moeten leveren, sinds de PvdA meeregeert...... Met het door hare PvdA kwaadaardigheid Bussemaker ingevoerde (a) sociaal leenstelsel, gaan kinderen uit de onderlaag niet meer studeren en een vervolgstudie is door toedoen van diezelfde minister in een paar jaar tijd met 30% gedaald (Volkskrant vandaag), daar het eenvoudigweg te duur is...... Het beleid van de PvdA is gericht op teruggang naar de klassenmaatschappij van voor de 20ste eeuw!!

Wel moet ik eerlijk toegeven, dat de PvdA met kapitalen heeft geschoven richting bedrijven, die zeggen 'duurzaam' te zijn. Je zou als bedrijf, dat zich niet duurzaam noemt, eigenlijk failliet moeten gaan, daar je een bak geld laat liggen en het werkelijke duurzame gehalte in de meeste gevallen ver te zoeken is!! Met andere woorden: geen hond die controleert of je werkelijk duurzaam bent, dus je zou wel gek zijn, niet aan deze oplichterij mee te doen!!

De PvdA? Een inhumane, neoliberale partij, bomvol met leugenaars!!

* Het CPB, u weet wel de lobby leugenaars die voor de burgers louter voordeel zien met het 'vrijhandelsverdrag' TTIP ha! ha! ha! ha! ha! Klik wat dit betreft op het label 'TTIP', onder dit bericht.

Zie ook: 'Bussemaker >> 30% minder mensen die een vervolgstudie doen...... Klassenmaatschappij 2.0 nadert de voltooiing.........'

       en: 'Schippers fel tegen alcoholsponsoring uit de sport, ach per dag overlijden 'maar' 12 mensen t.g.v. alcoholgebruik.......'

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten