Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 9 augustus 2016

Yuri van Gelder door 'de bril' van Max van Weezel........

Yuri van Gelder schijnt naar huis te worden gestuurd, geen verdere kansen op goud voor hem tijdens de corrupte, hysterische Olympische Spelen.

De reden schijnt ongeoorloofde afwezigheid en het gebruik van alcohol te zijn. Zoals u wellicht weet: ik heb een broertje dood aan hysterische sportevenementen. Mede vanwege van Gelder, viel het vanmorgen niet mee, om een radiozender met normale actualiteiten te vinden, zonder gezeik over sport.

Kwam uit in het Mediaforum op Radio1, waar ik meteen hoorde dat men over van Gelder sprak. Net toen ik wilde doorgaan met zenderzoeken, hoorde ik de volvette hufter van Weezel lispelen. Deze schoft, die 'als journalist', mocht het zo uitkomen, zaken verborgen wil houden voor het publiek, stelde letterlijk: "Je verwacht dat er meer aan de hand is, drugs, vrouwen, verkrachting........" Dat verwachtte van Weezel als oorzaak voor het gedwongen vertrek uit het 'Olympisch dorp' (bah!) van van Gelder...........

Van Weezel noemt zich zoals gezegd 'journalist', blijkbaar denkt deze opgeblazen volksverlakker dat roddel en achterklap behoren tot het journalistieke vak....... Wat betreft 'de drugs': van Weezel is groot-innemer van de harddrug alcohol, benieuwd wat hij onder invloed flikt.......

'Drugs, vrouwen, verkrachting....' Gadver wat een enge griezel!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande (bijvoorbeeld over van Weezel), op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten