Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 16 augustus 2016

Oekraïne en NAVO bezig met uitlokking WOIII.........

Hier een artikel dat ik op het blog van Stan van Houcke tegenkwam. Het oorspronkelijke artikel komt van TIME 2 WAKE UP! en werd daar op 12 augustus jl. geplaatst.

In het artikel aandacht voor de laatste poging van Oekraïne om Rusland tot oorlogshandelingen te 'verleiden...' Verder o.a. aandacht voor de 1.000 VS mariniers die intussen in Oekraïne (Odessa) verblijven.

Oekraïne probeert opnieuw namens NAVO oorlog met Rusland uit te lokken
Oekraïense leger verplaatst grote hoeveelheden tanks, artillerie en raketwerpers naar grenzen met de Krim – 1000 Amerikaanse mariniers in Odessa voor ‘false flag’ operaties tegen Rusland – ISIS trainingskampen in Oekraïne.

Het door de EU, de VS en de NAVO gesteunde illegale fascistische regime in Kiev heeft afgelopen week opnieuw geprobeerd een oorlog met Rusland uit te lokken, door met zwaar bewapende terroristen en tanks het vuur te openen op Russische grenstroepen. In de Westerse media werden de gebeurtenissen zoals gebruikelijk verdraaid voor het zoveelste staaltje leugenachtige anti-Putin propaganda. Bovendien zijn er berichten dat Oekraïne plaats biedt aan ISIS trainingskampen, zodat de islamitische terroristen straks ook tegen de Russen kunnen worden ingezet. De door Westerse globalisten geplande oorlog met Rusland is hiermee opnieuw een stap dichterbij gekomen.
Massale militaire opbouw bij de Krim
De aanhouder wint, zullen de Amerikaanse marionetten in Kiev denken. Na diverse mislukte pogingen met  totaal ongefundeerde beschuldigingen van een Russische invasie een oorlog te ontketenen, is het eventjes stil gebleven. Sinds afgelopen week wordt het hele circus echter herhaald, in de hoop dat er deze keer een krachtige Russische militaire reactie komt, zodat Brussel en Washington valselijk het Kremlin van het starten van een oorlog kunnen beschuldigen.
Diverse onafhankelijke media baseren zich op inwoners van Mikulaev en Xerson, die verklaarden al dagenlang massale Oekraïense militaire transporten richting de Krim te hebben gezien. Het ging daarbij om zware tanks, troepenverplaatsers, artillerie en meervoudige raketwerpers, die enkel geschikt zijn voor een militair offensief. Naast troepen van het Oekraïense leger werden ook meerdere neonazi bataljons van DUK (onderdeel van de Rechtse Sektor), ASOW en ‘Asker & Volki’ gesignaleerd.
1000 Amerikaanse mariniers actief in Oekraïne
Vermoedelijk werd het moment waarop Oekraïense terroristen probeerden onder dekking van tankbeschietingen (2) de Krim binnen te dringen niet toevallig uitgekozen: 7 en vooral 8 augustus, de dag waarop in 2008 Rusland militair reageerde op de Georgische aanval op Zuid Ossetië. Die overigens ook door de Westerse propagandamedia als ‘agressie’ van Rusland werd voorgesteld, terwijl achteraf bleek –en werd erkend- dat het Georgië was dat in opdracht van de VS de oorlog tegen Zuid Ossetië en Abghazië was begonnen. Als Putin had gewild, had heel Georgië binnen luttele dagen veroverd kunnen worden. Hij beperkte zich echter louter tot strikt noodzakelijke defensieve acties.
Niet geheel toevallig werd de Georgische leider die in 2008 de mislukte aanval op Rusland inzette, Saakashvilli, door de VS als gouverneur van het Oekraïense Odessa aangesteld. Bovendien kwamen zo’n 3 weken geleden ongeveer 1000 Amerikaanse mariniers met hun oorlogstuig in Odessa aan, vermoedelijk om de Oekraïense oorlogsvoorbereidingen te ondersteunen. Mogelijk nemen ze ook deel aan eventuele ‘false flag’ terreuraanslagen op oif rond de onafhankelijkheidsdag op 24 augustus, waarvan ongetwijfeld Rusland door het Westen de schuld in de schoenen geschoven zal krijgen.
Aanslagen op Russen, infrastructuur en toeristen voorkomen
Na de afgeslagen aanval op de Krim, waarbij twee Russen om het leven kwamen, arresteerde de Russische geheime dienst FSB acht gevluchte terroristen, allen Oekraïense staatsburgers die voor het leger werken. Degene met de hoogste rang is Evgenie Panov, die voor de Oekraïense inlichtingendienst (SBU in Nederlands: SBO) werkt. Eén van de gearresteerden is een Rus die op de Krim woont, en vermoedelijk behoort tot de radicale Krim-Tartaren, voornamelijk moslims die onder andere door NAVO lid Turkije worden ondersteund.
Inmiddels is duidelijk dat de terroristen aanslagen wilden plegen op de veerverbinding tussen het Russische vasteland en de Krim, Russische militaire bases, infrastructurele werken zoals waterleidingbedrijven, en zelfs op de toeristische stranden aan de Zwarte Zee. Omdat de bevolking van de Krim zich na een democratisch referendum met meer dan 90% voorstanders vrijwillig aansloot bij de Russische Federatie, kwam in Moskou de Nationale Veiligheidsraad bij elkaar om over de feitelijk zoveelste indirecte Oekraïense oorlogsverklaring te praten.
Luchtaanvallen op Oekraïense leger niet langer uitgesloten
President Vladimir Putin heeft het regime in Kiev inmiddels openlijk beschuldigd van terrorisme, en zei dat het doden van twee Russische militairen niet onbestraft zal blijven. Kringen rond de Russische militaire leiding zeggen dat luchtaanvallen op doelen van het Oekraïense leger niet langer worden uitgesloten. Ook werden geplande gesprekken met vertegenwoordigers van Kiev tijdens de G20 top in China afgezegd.
Zoals we van hem gewend zijn uitte Putin zich zeer diplomatiek, en vroeg hij het Westen concrete maatregelen te nemen om het regime in Kiev in bedwang te houden, omdat dat klaarblijkelijk niet in vrede is geïnteresseerd. De Russische president weet echter heel goed dat de Oekraïense acties niet zonder instemming van Brussel en Washington konden plaatsvinden. (1)
In de Westerse media krijgt Rusland zoals gebruikelijk opnieuw valselijk de schuld van de oplopende spanningen. In het DuitseDie Welt wordt de NAVO zelfs opgeroepen om ‘Putin eindelijk te stoppen’, en het Oekraïense leger met nog meer wapens te versterken (5).
ISIS trainingskampen in Oekraïne
Wat u hier niet zult lezen is dat ook ISIS terroristen aan de noordelijke grenzen van de Krim zijn samengetrokken. De vicepremier van het schiereiland, Ruslan Balbek, wijst erop dat de Oekraïners daar trainingskampen aan ISIS ter beschikking hebben gesteld, hoogstwaarschijnlijk om de moslimterroristen in te zetten voor het plegen van terreuraanslagen op Russische doelen.
Er schuilt nog een ander groot gevaar in de samenwerking tussen het regime in Kiev en ISIS: Oekraïne beschikt namelijk over kerncentrales. Het is daarom eveneens mogelijk dat ISIS het land chanteert met mogelijke aanslagen op deze centrales. Een grote kernramp zou een gevaar voor zowel Rusland als Europa zijn.
En weer een stap dichter bij geplande oorlog met Rusland
De ontwikkelingen in Oekraïne wijzen erop dat er spoedig militaire activiteiten zullen komen,’ waarschuwt onderzoeksjournalist Peter Orzechowski. ‘De aanwezigheid van IS huurlingen en sabotagegroepen in het grensgebied met de Krim is een eerste teken.’ In het Westen staat de ‘agressor’ al bij voorbaat vast: Putin. De reguliere media hebben maar weer eens het fabeltje van een Russische invasie van Oekraïne van stal gehaald.
Maar als de NAVO, EU en VS maar lang genoeg blijven provoceren en dreigen, dan zou zo’n Russische militaire reactie er inderdaad wel eens kunnen komen. De vraag of wij Westerse burgers door ‘onze’ leiders in een mogelijke Wereldoorlog met Rusland willen worden gestort, kan natuurlijk alleen maar met ‘nee’ worden beantwoord. En toch lijkt dit precies waar de globalisten in Brussel, Washington en Berlijn al jaren op uit zijn.
Bronnen:
(1) Quer-Denken
(2) 
KOPP
(3) KOPP
(4) 
Infowars
(5) 
Die Welt
Zie ook: 'Schnitger draagt de koperen fluit van luchtmacht verdiensten over aan nieuwe oorlogshitser.......'

        en: 'Hennis-Plasschaert zwijgt: Nederlands bataljon naar Litouwen in voorbereiding op WOIII......'

        en: 'Nederland uit de NAVO, geen steun voor oorlog met Rusland ofwel WOIII...... Een petitie!'

        en: 'VS en NAVO agressie verplicht Rusland tot troepenopbouw, ofwel WOIII weer dichterbij.......'

       en: 'Monika Sie: Clingendael geleidt door een PvdA'er............. Het moet niet zotter worden!!'

       en: 'Pensioen problemen? Wellicht biedt het agressieve buitenlandbeleid van de VS de ultieme uitkomst.......'

       en: 'Putin waarschuwt de wereld voor de ongehoorde agressie van de VS'

       en: 'Breedlove (NAVO) 'spreekt weer eens uit de nek': Rusland moet aanvoer hulpgoederen bombarderen!!'


Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor de labels: Odessa, Orzechowski en Panov.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten