Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 16 augustus 2016

Politie Friesland verveelt zich de pleuris, vandaar 'actie en geweld!!!'

Op BNR gisteren na 8.00 u., aandacht voor politie Friesland. De agenten vervelen zich daar wezenloos dus hersenstormde men er een paar weken op los en na het zien van een actiefilm op tv, besloot men dat het tijd is voor grote actie, met boten, helikopters en snelle auto's!!

De 'piraterij op het water' moet over zijn, zo concludeerde men met gekneusde bovenkamers na 2 weken hersenstormen. Piraterij in Nederland?? Jazeker! Zo wordt er maar wat rond gevaren zonder vaarbewijs, of wat dacht u van het varen zonder dodemanskoord??? Of het varen onder invloed van de harddrug alcohol..... Het schurkt tegen terrorisme aan!!! Dan nog de overmoedige of agressieve 'pleziervaart kapitein', die het niet laten kan, telkens te hard te varen...... Om met fascist Eerdmans te spreken: "Het moet niet gekker worden in dit land!!!"

De politie gaat de komende tijd dit soort zware misdaden opsporen (wedden met bivakmutsen op??) met snelle (rubber-) boten, auto's en helikopters!!! Dat wordt genieten voor de Friese agenten, wat een verwennerij!!

Oh ja, men meldde ook nog even het aantal ongelukken dat per jaar in Nederland plaatsvindt in de pleziervaart, houdt u vast, of ga even zitten: 30 stuks!!!!! Jéééééézus!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten