Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 24 augustus 2016

Jeugdzorg: AKJ liegt over toegenomen aantal klachten.......

'Wiens brood men eet, diens woord men spreekt......' Dit gezegde gaat weer eens op voor een overheidsorgaan, dit keer het Advies- en Klachtenbureau Jeugdzorg (AKJ).

Het AKJ is een overheidsorgaan, waar men terecht kan met klachten over de jeugdzorg, of advies en ondersteuning kan vragen.

De NOS meldde afgelopen maandag, dat het aantal klachten over de jeugdzorg enorm is toegenomen: het eerste halfjaar van 2016 al 6.500, terwijl er over heel 2015 in totaal 7.400 klachten binnenkwamen bij het AKJ.....

Directeur grofgraaier Jenine Timmers van het AKJ, wijdt het toegenomen aantal klachten, niet aan de totale chaos die is ontstaan na het overhevelen van de jeugdzorg naar de gemeenten, nee het ligt aan de grotere bekendheid van het AKJ....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Topgraaier Timmers vreet uit de ruif van de overheid en 'vergeet' even, dat het AKJ al zo'n 45 jaar bestaat!!! Nee hoor dat was ze niet 'vergeten' ze meldde het NB zelf!! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De NOS ging zelf ook een aardig eind mee, op de webpagina over deze klachten, stelt de NOS: "Er bellen ook meer mensen voor informatie, bijvoorbeeld over de wetgeving en procedures". Alsof dit het aantal klachten positief beïnvloedt......

Het verbaast Timmers dat er ook hulpverleners bellen...... Ongelofelijk!! Nogal wiedes, immers deze hulpverleners zitten met de handen in het haar, nu het in praktisch heel Nederland mis gaat met de jeugdzorg........

Hoofdverantwoordelijken: het disfunctionerend stel VVD stoephoer Schippers en PvdA opperhufter Martin 'die vrouw' van Rijn!! Ook al hebben ze de jeugdzorg overgeheveld naar de gemeenten: (echte) deskundigen hebben voor de overheveling Schippers (en van Rijn) gewaarschuwd voor de ellende waar we nu inzitten........

Overigens is het zonder meer wanbeheer van Schippers, immers hoe kan je een organisatie overlaten aan gemeenten, terwijl het bij die organisatie al jaren een zootje is. M.a.w.: het is normaal, dat je eerst zorgt voor een goed draaiende organisatie, voordat je deze overhevelt naar een ander overheidsorgaan!!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor de labels: AKJ en Timmers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten