Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 19 augustus 2016

FNV wil 'koninklijk' predicaat afpakken van KLM..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

FNV heeft groot gelijk, dat het blijft vechten voor betere betaling en arbeidsvoorwaarden t.b.v. het KLM personeel. Het is een grove schande, dat de kortgedingrechter deze bond verbood stakingsacties bij dit bedrijf uit te voeren!!

FNV hersenstormde een paar etmalen over wat nu te doen en een uitgeslapen vakbondsbons bedacht dat de 'K' van KLM overbodig is geworden, door het gevoerde personeelsbeleid.......

Die 'K' staat zoals u weet voor 'koninklijk', een term die overigens in de middeleeuwen thuishoort, zoals het hele konijnenhok van 'Oranje' (dat zijn ze genetisch niet!!) daar thuishoort. Volgens deze bons is het niet 'koninklijk' als je je FNV pamfletten uitdelende medewerkers fotografeert, of als er getornd wordt aan de secundaire arbeidsvoorwaarden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De FNV bons had nog niet begrepen, dat de boel belazeren, frauderen met vastgoed, het volk loer op loer draaien, de belastingpot leeg vreten en belastingontduiking, eigenschappen zijn, die aan het koningshuis en het aanhangige konijnenhok kunnen worden toegeschreven. Laat ik het daarnaast maar niet hebben over de koninklijke nazi Bernhard, of de fascistische familieband van Maxima......... Bij dit alles vergeleken is in feite onwettig druk op KLM medewerkers uitoefenen en/of het uitkleden van arbeidsvoorwaarden (plus het niet verhogen van inkomens) nog maar kinderspel!!!

De FNV bracht e.e.a. onder de aandacht van de burgemeester van Amstelveen, daar de KLM in die gemeente is gevestigd. Deze burgemeester kan adviseren het predicaat 'koninklijk' van een bedrijf af te nemen. Deze huppeltrut burgemeester stelde echter, dat arbeidsconflicten geen reden zijn te tornen aan dat 'koninklijk...' Nee, dat had zij goed gezien, het uitnemen van mensen door een bedrijf is immers geen reden het predicaat 'koninklijk' niet te verlenen, integendeel!!!

Zie ook: 'Rechter past klassenjustitie toe op grondpersoneel KLM.....'

        en: 'FNV delft onderspit in geschil met KLM, een sterk staaltje klassenjustitie!!'

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Trouwens lekker bedrijf dat KLM, medewerkers fotograferen die voor hun collega's opkomen....... Hoe zat het overigens met KLM tijdens WOII???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten