Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 22 augustus 2016

Bussemaker maakt slapende Turkse leerlingen wakker........

Wat een ongelofelijke hysterie rond het begin van de scholen. De ellende begon al na de 'staatsgreep' in Turkije en de mensenjacht op aanhangers van Gülen. Nog geen 4 dagen na die staatsgreep begon men hier aan de schoolalarmbel te trekken, 'daar de coup in Turkije voor grote ellende op onze scholen zou gaan zorgen.......' O.a. Rutte moest daar wat 'wijze woorden' (ha! ha! ha!) aan wijden, naast een hele trits zogenaamde deskundigen die hetzelfde deden.....

Vanmorgen was het de beurt aan de zwaar disfunctionerende minister van Onderwijs, hare PvdA kwaadaardigheid Jet 'klassenmaatschappij' Bussemaker. Zij zwatelde hierover op Radio1 na 9.30 u.

Volgens dit PvdA leeghoofd is het onvermijdelijk om in de klas over de coup in Turkije te spreken..... U zal het niet geloven, maar er zijn zelfs protocollen opgesteld hoe e.e.a. aan te pakken..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Als het inderdaad mis gaat op scholen, tussen leerlingen van Turkse komaf, is dat één op één te danken aan figuren als Bussemaker. Dit is een typisch geval 'slapende honden wakker maken!!!' In feite zaait Bussemaker angst onder ouders van schoolgaande kinderen en onder die kinderen....... Je zou zelfs kunnen stellen, dat Bussemaker mensen onnodig tegen elkaar opzet........

Mensen van Turkse en Koerdische komaf mogen elkaar ook niet, kan me echter niet herinneren, dat dit ooit, op ook maar één school tot gevechten heeft geleid...... Wat niet was kan Bussemaker wel veranderen, door de scholen ook protocollen te geven hoe om te gaan met eventuele agressie tussen leerlingen van Turkse en Koerdische komaf........

Jezus wat een gek!!

Vergeet ik bijna te melden, dat de NOS er zelfs aandacht aan heeft besteed op schooltelevisie...!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een zootje!!

Zie ook: 'Bussemaker, 'de grote held' van de Nederlandse schrijvers op de Frankfurter Buchmesse........ OEI!!!' (met o.a. een aanvulling op dit bericht)

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'Schooltv'. Voor meer berichten over de coup in Turkije, klik op het label 'F. Gülen' (dit vanwege het grote aantal staatsgrepen en de beperkte ruimte voor labels >> max. 200 tekens).

Bericht bijgewerkt op 23 augustus 2016.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten