Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 2 augustus 2016

Terreurdreiging Schiphol: voor verdere verhoging budgetten geheime diensten, politie en leger.......

De politie is al een paar dagen bezig om reizigers richting Schiphol te controleren, e.e.a. leidt tot filevorming. De reden? 'Er zijn aanwijzingen' dat er een aanslag gepland staat op Schiphol...... Niet dat daar directe bewijzen voor zijn, e.e.a. werd uitgelegd met de melding, dat er 'een signaal' is........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding en Veiligheid (jezus, dat is er ook weer uit!), de ongelofelijk overbodige zakkenwasser Dick Schoof, brainstormde een week lang met de topgraaiers van de AIVD, MIVD, politie en marechaussee, hoe men nog meer geld en bevoegdheden zou kunnen krijgen voor hun diensten, immers hoe eerder de rechtsstaat verdwenen is, des te sneller kan men net zo lekker tekeergaan, als in de eerste beste politiestaat dan wel dictatuur........... Een democratie is maar lastig voor geheime diensten en de ordebewaking, zeg nu zelf.........

Vandaar dat Schoof op de laatste dag van de brainstormsessie kwam met een droom, die hij de nacht daarvoor had: hij droomde van een aanslag op Schiphol. Een droom als gevolg van de voorafgaande avond, toen men discussieerde over de aanslag op vliegveld Zaventem........ Niet dat men zelf een aanslag voorbereidde, maar men had de avond daarvoor wel vastgesteld, dat er te weinig gebeurt in Nederland, men was tot de conclusie gekomen, dat het nu echt een keer tijd wordt voor een vette terreuraanslag in Nederland.........

Nog even had men geopperd inderdaad zelf wat op touw te zetten, maar het liep de angst- en haatzaaiende 'heren' dun door de broek, bij de gedachte dat e.e.a. zou uitkomen........ Nee, dat wilden de 'heren' niet riskeren (héééé!), maar geen nood: Schoof bedacht dat een heftige aanwijzing, die gevolgd zou worden door een fikse verkeerschaos ook zou helpen. Immers: de burgers zouden dan toch met hun neus 'op een bijna aanslag zitten' en zien, hoe belangrijk het werk van de diensten 'wel niet' is, waarna niemand bezwaar zou hebben, de diensten nog veel hogere budgetten en 'middelen' te bezorgen, zelfs met grote graagte!!!

De rest is geschiedenis, nu nog de verhoging van de budgetten..........

Vreemd trouwens dat die Schoof nooit eens komt, met het pleiten tegen westerse acties en (illegale) oorlogen in landen waar we niets te zoeken hebben..... Acties (als standrechtelijke executies) en oorlogen die het terrorisme naar Europa lokken...... Ach wat wil je met zo'n grofgraaiende blunderlul!!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten