Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 30 augustus 2016

Koenders ging naar Turkije voor 72 punten visumvrij reizen, ondanks grootschalige mensenrechtenschendingen......

Als u gisteren de media een beetje volgde, zou u de indruk over hebben kunnen houden, dat de mislukte PvdA sierdrol Koenders naar Turkije ging, om ze daar eens even flink te wijzen op de enorme mensenrechtenschendingen. Schendingen die diverse mensenrechtenorganisaties en ngo's hebben gemeld, mensenrechtenschendingen die daar verhevigd en nog grootschaliger plaatsvinden, na de 'mislukte coup'*.

Echter de jaknikkende PvdA hansworst ging vooral naar Turkije om de Turkije-deal te redden. Daar hangen meteen 72 punten aan, waaraan Turkije moet voldoen, om in aanmerking te komen, voor EU-visumvrij reizen...... E.e.a. verklaarde Koenders gistermiddag NB zelf op BNR (17.11 u.), al was dit 'in iets andere bewoordingen', dan die ik hier gebruik.......

Hoe is 't in godsnaam mogelijk, dat PvdA leeghoofd Koenders naar Turkije gaat voor het visumvrij reizen (en daarmee voor de Turkije-deal en eventuele toetreding tot de EU), terwijl de Turkse regering zich schuldig maakt aan de grootste mensenrechtenschendingen (moord en marteling) sinds jaren??

Dezelfde Turkse regering die bovendien met de terroristische inval en aanval op Syrisch grondgebied, een enorme oorlogsmisdaad beging...... Dit alles nog naast de voortdurende bloedbaden die Turkije in het zuidoosten van het eigen land aanricht, massamoorden op de Koerdische bevolking die hoofdzakelijk in dat gebied woont........ Of zijn dit soort misdaden niet van belang voor dit visumvrij reizen????

* Een mislukte coup? Voor de corrupte reli-fascist Erdogan is deze 'coup' volledig geslaagd, met die 'coup' heeft Erdogan bijna bereikt wat hij wilde: de totale macht verwerven!!

Zie ook: 'Koenders, Piri, Ploumen en media stil: Turkije bombardeert 2 Syrische dorpen, veel burgerslachtoffers........'

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten