Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 10 augustus 2016

Russische jager werd neergehaald boven de Syrische grens, aldus BBC World Service.......

Vannacht in het nieuws van 1.00 u (CET) op BBC World Service een bericht over de ontmoeting van Putin en Erdogan gisteren. In het bericht werd het neerhalen van een Russische straaljager genoemd, waarbij de nieuwslezer meldde, dat die jager boven Syrisch grensgebied werd neergehaald.......

Totdat Erdogan openlijk z'n excuus aanbood voor het neerhalen van eren Russische jager, was de riedel op BBC World Service consequent, dat deze boven Turks grondgebied werd neergehaald...... Het is duidelijk, deze totaal van de overheid afhankelijke omroep wil niet toegeven, dat de Russen niet in de fout zijn gegaan, zoals men eerder in feite stelde.... De Russische jager werd namelijk neergehaald boven vol Syrisch grondgebied en niet alleen boven de grensstrook!!

BBC World Service had gisteren en vandaag een programma waarin Rusland en Putin worden afgeschilderd als levensgevaarlijke barbaren.......Programma's afgeladen met leugens, als over de Russische jager, hiervoor vermeld...... Later meer daarover.

Tel dat eens op bij de uitlatingen van de nieuwe premier van Groot-Brittannië, hare kwaadaardigheid May, over oorlogvoeren. Zij stelde dat een (eerste) kernaanval door GB in de toekomst niet uitgesloten kan worden en dat 100.000 burgerslachtoffers in een 'vijandelijke stad' een aanvaardbare nevenschade is........ Volgens het Verdrag van Genève is het bombarderen van een stad al een oorlogsmisdaad, niet dat iemand zich daar aan houdt, maar nu zeggen dat dit zelfs geoorloofd kan zijn met atoomwapens, gaat echt 130 stations te ver!!

Met andere woorden: je zou 'bijna gaan denken' dat het Britse publiek gereed wordt gemaakt voor een kernoorlog met Rusland...........

Zie ook: 'Erdogan, de kalief van Turkije, wil oorlog met Rusland....... De NAVO applaudisseert aan de zijlijn....'

       en: 'Helga Salemon: Putin verdraait de boel weer, nu i.z. de door de Turken neergehaalde straaljager.......'

       en: 'Het Syrische leger haalt een straaljager van de VS uit de lucht.........'

       en: 'Erdogan: geen excuus, maar hij vindt het wel jammer, dat Turkije een Russische jager neerschoot.........'

       en: 'Erdogans excuus voor neerschieten Russische jager >> reactie in de media.....'

       en: 'BBC (nu wel) met geïnterviewde bevrijde burgers van Manbij in Syrië........'

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten