Pagina's

dinsdag 23 april 2019

GroenLinks wil niet dat Nederland het G5 netwerk van Huawei koopt, een soap met hilarisch domme uitlatingen

Geen nieuws in de kop, immers eerder liet van Ojik al weten dat GL tegen de aankoop is van het het G5 netwerk van het Chinese bedrijf Huawei en daarvoor een motie indiende (hielenlikkend in de zucht naar regeringsverantwoordelijkheid.....).

Vanmorgen in het 'onvolprezen' suffe programma 'Spraakmakers' op Radio1 en dan het onderdeel Standpunt NL de stelling: 'Chinese bedrijven moeten uitgesloten worden bij de aanleg van het 5G-netwerk in ons land'. (er is maar één Chinees bedrijf dat dit levert en dat is zoals gezegd Huawei....) Aandacht voor de motie van GroenLinks, daar vanmiddag over deze motie wordt gestemd in de Kamer. Volgens de redactie van Standpunt NL werd China niet met name genoemd door GL. Als de redactie had opgelet en wat voorwerk had gedaan, had men geweten dat van Ojik China eerder wel degelijk met name noemde, niet alleen dat hij noemde zelfs het bedrijf Huawei....* (ach ja, Radio1....)

Een volkomen belachelijke motie, daar echte deskundigen allang hebben gesteld dat je middels dit netwerk niet kan spioneren dan wel saboteren........ Het is dan ook meer dan duidelijk dat GL alle leugens van de Trump administratie over China (en Rusland) gelooft, de VS dat NB zelf dit netwerk wil leveren aan de EU lidstaten en landen buiten de EU..... Het is als met het Nord Stream 2 (NS2) project, waar de VS Duitsland zelfs heeft gedreigd met sancties als dit project wordt afgemaakt, puur en alleen omdat de VS een afzetmarkt nodig heeft voor haar zwaar gesubsidieerde schaliegas........

Onbegrijpelijk als je de gasten in de studio en de meeste inbellers hoorde, zonder enig kennis van zaken werd gesteld dat China ons zal bespioneren en saboteren als we het G5 netwerk van Chinese makelij kopen. Het G4 netwerk werd overigens ook door een Chinees bedrijf geleverd en als met het G5 netwerk kon en kan China ons niet bespioneren en saboteren middels dat netwerk.......

Als China ons wel zou willen bespioneren, hebben ze het G4 of G5 netwerk niet nodig, genoeg kundige Chinese hackers die de computer infrastructuur (veelal zo lek als een mandje) op grote afstand in de EU binnen kunnen dringen en zo kunnen spioneren, zoals ze eerder deden met de blauwdruk van de JSF, die ze konden downloaden via de wijdopen staande computers van het Pentagon.

Over spionage gesproken: alsof de VS en de EU lidstaten zich daar niet schuldig aan maken...... Sterker nog: terwijl men weet dat de VS via o.a. Microsoft zelfs haar bondgenoten bespioneert, doet men daar niets tegen, terwijl de kennis door die spionage, zoals bedrijfsgeheimen worden doorgespeeld aan VS bedrijven, waar deze bedrijven zelfs bedrijven in de EU overnemen (terwijl ze zogenaamd niets weten over de verkregen bedrijfsgeheimen, een zaak die is te vergelijken in handel met voorkennis, waarmee grote winsten worden behaald op de beurs...).

AIVD topgraaier Dick Schoof liet nog eens zien een enorm leeghoofd te zijn door te stellen dat China ons zal bespioneren als 'een Chinees bedrijf' het G5 netwerk zal leveren...... (uiteraard is deze lobbyist van het militair-industrieel complex en de NAVO, ook lobbyist voor EU bedrijven die in de toekomst een evengoed G5 netwerk zullen kunnen leveren....)

GroenLinks heeft geen probleem om met de VVD te regeren, dat heeft deze partij van volksverlakkers ook met deze motie weer duidelijk gemaakt.......

* Zie: 'Bram van Ojik, de Trump van 'GroenLinks', wenst geen zaken te doen met Huawei...... OEI!!!'

Zie ook:
'Niet Rusland maar Trump beïnvloedt nu al de verkiezingen in Groot-Brittannië'

'Geheime diensten in westen geven toe dat spioneren via het G5 netwerk praktisch onmogelijk is........'

'Grapperhaus (CDA minister) zou waarschuwing AIVD over G5 netwerk naast zich neer hebben gelegd: Kees Verhoeven (D66) pissig'

'Intel processors al 10 jaar zo lek als een mandje, Intel niet een bedrijf uit Rusland of China, maar uit..... de VS!'

'Putin vraagt en Trump levert: een lijst met 'alle goede zaken die Trump voor Rusland regelde''

'EU resolutie door de VS opgesteld is aangenomen: Rusland en China zijn vijanden'

'Koen Bender (Mercurius Vermogensbeheer) zwets uit de nek over Chinees 5G netwerk en zonnepanelen....'

'Bram van Ojik, de Trump van 'GroenLinks', wenst geen zaken te doen met Huawei...... OEI!!!'

'Russiagate: nog overtuigd van bestaan daarvan? Lees dit!' (en zie de links in dat bericht, anders dan die hieronder vermeld staan)

'Russiagate gelovigen krijgen nieuwe klap: WikiLeaks kreeg de DNC mails van een klokkenluider, niet van Rusland.....

'Putin vraagt en Trump levert: een lijst met 'alle goede zaken die Trump voor Rusland regelde''

'Russiagate: VS en buitenlandse geheime diensten hebben de VS presidentsverkiezingen in 2016 gemanipuleerd'

'EU resolutie door de VS opgesteld is aangenomen: Rusland en China zijn vijanden'

'Koen Bender (Mercurius Vermogensbeheer) zwets uit de nek over Chinees 5G netwerk en zonnepanelen....'

Voor meer berichten over het G5 netwerk, klik op dat label, direct onder dit bericht.

Zag tot mijn 'ontsteltenis' dat ik in de kop de naam Huawei vergeten ben, herstelt op.... 1 november 2019.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten