Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 4 december 2010

De drugscriminaliteit, het CDA en wullen

Van Gijzel, de slappe PvdA burgemeester van Eindhoven, zat gisteren bij Nieuwsuur, daar gaf hij zijn mening over de criminaliteit gerelateerd aan de cannabishandel, die uit de bocht dreigt te vliegen (of al is gevlogen). De Marechaussee, het Fiod en de douane wil hij inzetten tegen deze criminaliteit. Niets over het probleem bij de wortel aanpakken, dus het achterdeurbeleid omvormen naar gecontroleerde teelt en levering aan de koffieshops (dat is de enige echte oplossing van dit probleem). Hup we trekken weer een blik met een paar honderd ambtenaren open en klaar is kees. Dat alles in een tijd waar men loopt te schreeuwen om meer politie op straat, en een fikse vermindering van ambtenaren. Gelukkig noemt hij de marechaussee en niet direct het leger, zoals de PVV weer eens dapper riep deze week, maar ja wat wil je, een kenmerk van fascistische geregeerde staten is het leger op straat, als het kan op elke straathoek. Maar wat een ongelofelijke naïviteit van deze burgemeester! Ook zat er een politiechef uit het Brabantse aan tafel, hij had kritiek op de koffieshophouders die kritiek hebben op de weedpasjes regeling (dat helpt niets tegen de criminaliteit en is alleen een grove inbreuk op de persoonlijke integriteit en privacy). Hij vindt het jammer dat de koffieshophouders geen handreiking doen aan de overheid, deze zak weet niet dat die handreiking al zeker 100 keer is gedaan, alleen heeft de overheid daar schijt aan.

Vanmorgen zat burgemeester Bruls (CDA Venlo) aan bij Tros Kamerbreed, over de drugscriminaliteit zat hij een lekker stuk uit z'n duim te zuigen (maar dat heb je als burgervader, je hebt dan een opvoedende taak vindt deze nitwit), wat kwam er uit die duim? Het volgende: de Turken zijn ooit begonnen met deze drugshandel en dan heb je natuurlijk de 'woonwagenkampen', maar verder wil hij geen groepen aanwijzen, want zo werkt het niet; hè, wat zegt hij???? Behalve dat hij Turken en woonwagenbewoners aanwijst?
Ook aanwezig ene Sabine 'wul' Uitslag van het CDA, tot 10 keer toe heeft zij het over troep en THC is een harddrug, dus cannabis is een harddrug, die troep vernield de hersenen, ding dong, bim bom, dom dom (uw Azijnpisser is al helemaal in kerstsfeer). Uitslag vervolgd: die jongeren van 14, 15, 16 en 17 jaar oud lopen langs die koffieshop en dan mogen zij er naar binnen als ze 18 zijn, ja ongelofelijke boeren huppeltrut en elke dag zien die jongeren reclame voor alcohol op de tv (met toevoegingen als: nog geen 16, nog even niet!). Alcohol de harddrug, die de meeste schade aanricht zowel fysiek, geestelijk en sociaal en economisch (dat overtreft waarschijnlijk zelfs de opbrengsten uit accijns), maar daar lult die ongelofelijke nitwit niet over. Dat jongeren slijterijen passeren , daar hoor je deze trut evenzeer niet over. Ook 'wul' Uitslag waarschuwingen op de cannabis, als bij sigaretten, dat terwijl er zelfs tv reclame voor alcohol is en hoewel alweer de meest schadelijke harddrug, een waarschuwing op de fles vind je niet. Eigenlijk wil deze paardenk.. cannabis helemaal verbieden want het is levensgevaarlijk.

Dit alles voor iemand van een partij, die wijn uitdeelt met het smerige CDA etiket op de fles (harddrugsdealers die CDA'ers, en dat is kort gezegd  gelegaliseerde misdaad; over gedogen gesproken). Deze boerin, die wullen zegt i.p.v. willen, moet weer snel onder de koeien, daar kan ze zoveel onzin uitkramen als ze wil en is ze de luisteraar niet tot last. Ahmed 'de knuffel Marokkaan' Marcouch zat ook lekker mee te lullen, had het over het verontrustende feit, dat deze drugshandel intussen is verweven met de bovenwereld als vastgoedhandelaren, banken en advocaten. Of  veel van deze types voor dit probleem brandschoon waren, ik ken er nog een paar Ahmed: wethouders, grondspeculanten, diverse soorten managers,  makelaars, bouwondernemers, directeuren van diverse grote ondernemingen, tuinders en boeren, transportondernemers enz. enz.

Ook in Tros Kamerbreed niets over het zogenaamde achterdeurbeleid, wat een misser weer, maar ja we zoeken een zondebok voor het uit de band springen van de misdaad en de jongeren (en als je dan niet wilt noemen dat kinderen al veel re vroeg alcohol mogen drinken, want daar is de laatste jaren al veel te veel over gezegd), kom je al snel bij de cannabis uit.
Je zou er uitslag van krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten