Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 30 december 2010

Uri Rosenthal en Buitenlandse Zaken

De VVD is vergeven van de leeghoofden, dat maakt ook niet uit, massaal stemden de Nederlanders op de ondernemerspartij die mede verantwoordelijk kan worden geacht voor de huidige crisis. Een nieuwe topper van de VVD op dit vlak is de minister van Buitenlandse Zaken, Uri Rosenthal. Dit holle vat was gistermorgen op bezoek bij BNR (na 9.30u.), als je niet beter zou weten en deze figuur zou geen macht hebben, zou je je werkelijk doodlachen als je hem beluistert. Antwoorden geeft dit holle vat amper, de meeste vragen beantwoord hij door de vraag uit te leggen. Een vraag die hij 'vlot' beantwoord is die over de PVV beeldvorming in het buitenland, daar is niets aan de hand volgens Rosenthal. Als voorbeeld haalt hij de Turkse president Abdullah Gül aan, volgens zijn zeggen legt hij de situatie uit en dan antwoord Gül: "o, zit dat zo" (bedoelde hij daar de president, de minister-president of de minister van BuZa?) . 
 

Zijn buitenlands beleid is voornamelijk gebaseerd op de idee, dat het buitenlands beleid voornamelijk geld in het Nederlandse laadje brengt. En dan: "mijn buitenlands beleid is gebaseerd op 3 peilers, 1: veiligheid en stabiliteit, 2: handelsbevordering en 3 mensenrechten". Wat betreft mensenrechten heeft hij flink commentaar op Wit Rusland, natuurlijk geen woord over China (de handel gaat dus duidelijk voor de mensenrechten) en over Israël wil hij al helemaal niets horen over mensenrechtenschendingen, ja het Israëlische  nederzettingen beleid stemt hem niet vrolijk, maar dankzij Nederland (en Rosenthal) kunnen de Palestijnse gebieden (gevangenissen) meer goederen in en uitvoeren....... Ja helemaal geweldig Uri, behalve als je de werkelijke cijfers ziet....... 

Wat Rosenthal met name ergert is het Israël 'bashen', dat betekend: alleen hééééééél milde kritiek en vooral zo min mogelijk de waarheid zeggen over de Israëlische overheid, want dan ben je onmiddellijk een antisemiet, ondanks de talloze Joods-Israëlische burgers die kotsmisselijk worden van hun overheid. Voorts zijn de banden met de Verenigde Staten het belangrijkst voor Rosenthal, ook dit weer i.v.m. het Midden Oosten beleid van de VS, die hebben daar namelijk de doos van Pandora geopend en weten bij god niet hoe die weer te sluiten (over veiligheid en stabiliteit gesproken). 
 

Wat een belachelijke nitwit.

Op 20 november 2020 de zaak iets leesbaarder gemaakt, zonder ook maar iets aan de inhoud te hebben veranderd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten