Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 17 september 2019

Troonrede: iedereen krijgt er € 10.000,-- bij

Volgens nog onbevestigde berichten krijgt iedere Nederlander van boven de 18 volgend jaar netto € 10.000,-- (belastingvrij) bij. Voorts zouden de huren met minimaal 30% verlaagd worden, daar het kabinet heeft ingezien dat huurders onevenredig hard zijn gepakt en men daar spijt van heeft, de huren zullen de komende jaren nog verder verlaagd worden en alle huurwoningen die dat nog niet zijn, zullen geïsoleerd worden. De term scheefwonen zal niet langer gebruikt worden, men zal in het vervolg eerlijk aangeven wie er verantwoordelijk is voor de woningnood en daarmee de huizenbubbel: ministers, staatssecretarissen, wethouders en de bouwmaffia. Voorgaande groepen zullen in het vervolg dan ook strafrechtelijk vervolgd worden, daarom zal ook de wetgeving op dat gebied worden aangepakt.....

Nog als aanvulling op het voorgaande: de rechten van huurders zullen worden herstelt tot het niveau waarop kopers worden beschermd. Speculeren met huurwoningen is vanaf 1 januari a.s. verboden.

Lobbyisme van bedrijven in de politiek is per 1 oktober a.s. verboden daar het niets anders is dan ordinaire corruptie. Politici die ronduit lobbyen voor bedrijven zullen strafrechtelijk worden aangepakt (dit ook met terugwerkende kracht).

Het minimumloon gaat volgend jaar naar € 17,-- netto per uur, ook dit daar de regering inziet dat het minimumloon schandalig laag is. ook de bijstand gaat omhoog zodat men weer fatsoenlijk rond zal kunnen komen en het aantal huisuitzettingen echt drastisch zal dalen..... Daarover gesproken: huisuitzettingen zullen zwaar beperkt worden en als er kinderen bij gemoeid zijn is per 1 oktober a.s. een huisuitzetting verboden.

Volgend jaar zal men zaken ingang zetten om de oude ziekenfondsen in ere te herstellen en zal de huidige voor velen peperdure zorgverzekering naar de prullenbak worden verwezen, zodat de welgestelden weer moeten betalen wat ze makkelijk kunnen betalen. De verzekeringsmaatschappijen die intussen al miljarden hebben verdiend op deze zorgverzekering zullen deze winsten over moeten dragen aan de staat en ook de kosten die deze maatschappijen hebben gemaakt voor peperdure designgebouwen (waar iedereen via de premie aan heeft meebetaald) zullen moeten worden terugbetaald aan de klanten, hetzelfde geldt voor de kosten van de achterlijk hoge salarissen die de top van deze bedrijven hebben verdiend.

De order voor de JSF wordt teruggetrokken daar men inziet dat het Pentagon en m.n. de fabrikant Lockheed Martin hebben gelogen over het kunnen van dit peperdure straalvliegtuigje dat niet voldoet aan de huidige normen waar een straaljager aan moet voldoen (het kan zich nog net meten met de A-10 Thunderbolt uit de 70er jaren). Het stealth systeem van de JSF is al gekraakt door Rusland en China heeft zelfs blauwdrukken van dit toestel, dat de VS op afstand aan de grond kan houden als de militaire missie die men wil uitvoeren niet in het belang van de VS is.....

Nederland zal niet langer deelnemen aan de illegale oorlogen en andere terreur die de VS voert/uitoefent, zo wordt er dik geld verdiend om o.a. bovenstaande zaken te bekostigen.

De intensieve martelveehouderij zal over 5 jaar tijd gesaneerd zijn, alle megastallen worden al medio volgend jaar verboden, zodat de hele stikstofproblematiek meteen van de kaart is en er een eind komt aan de onevenredig grote bijdrage van Nederland aan de klimaatverandering, dit vanwege de enorme uitstoot van methaangas uit die doodsindustrie, methaan is één van de sterkste broeikasgassen op onze aarde..... De kosten voor vlees en zuivel zullen fiks worden verhoogd, uiteindelijk wil men tot een totale ban komen op vlees en zuivel. Het belangrijkst van die maatregelen is dat dieren echt een beter leven krijgen....

Kortom we gaan een mooi jaar tegemoet mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten