Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 1 februari 2023

Gates financiert onderzoek naar groente als vaccindrager en vaccinbijwerkingen veel groter dan van vaccins die eerder van de markt werden gehaald

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate

 

Bill Gates, de grootste landbouwgrondeigenaar van de VS en veelvuldig ex-vriend-bezoeker van kindermisbruik-pooier Epstein, financiert onderzoek naar groente als mRNA vaccindrager...... Totaal gestoord uiteraard maar desondanks wel levensgevaarlijk, zeker als je ziet hoe meer en meer bekend raakt dat onder andere mRNA vaccins tegen COVID-19 de oorzaak zijn van de enorme oversterfte.....

De bedoeling zou niet alleen zijn om mens en dier makkelijk te kunnen voorzien van 'mRNA vaccins' (lees: gen therapie*), maar ook om letterlijk iedereen zo'n gen therapie door de strot te duwen, immers men zou niet van plan zijn om aan te geven welke groente is voorzien van 'mRNA vaccin.....'

Gates en zijn ex-vrouw Belinda hebben zich de laatste paar jaar al helemaal scheel verdiend aan de Corona-vaccins, maar het is uiteraard nooit voldoende voor 'giga-rups-nooit-genoeg' Gates...... In eerste instantie is men van plan deze mRNA gen therapie toe te passen in de veterinaire industrie, dus het geven van dit Frankenstein voedsel aan dieren die als kadaver dienen voor de vleeseters onder ons, echter reken maar dat bij 'gebleken succes' men dit op zeker zal doorvoeren in voedsel dat direct naar de mens gaat en niet via het belachelijke totaal inefficiënte vleeseten.....

Het voorgaande is als advocaat van de duivel uiteraard nodig als je nagaat dat vooral onder de veganisten velen zijn die zich niet willen laten vaccineren met een gen therapie waarvan de gevolgen nog lang niet zijn te overzien, dit daar veganisten juist uitermate kritisch zijn op wat hun lichaam wel of niet ingaat...... 

Voorts is het intussen wel overduidelijk dat velen die zich lieten vaccineren met het Frankenstein 'vaccin' daar spijt van hebben en zich zeker niet nog een keer zullen laten injecteren..... Niet voor niets dan ook dat de farmaceutische industrie en de regeringen die hun volk hebben voorgelogen over de zogenaamde vaccins, samen met de WHO hebben besloten om in het vervolg anti-vaxxers zo aan te merken zelfs als ze alleen tegen de COVID-vaccinaties zijn en tegen de ons al beloofde volgende infectieziekten waarvoor nu al (mRNA) 'vaccins' worden ontwikkelt...... (in de WHO spreekt men intussen al over een verplichte vaccinatie voor iedere wereldburger, waar de digitale-EU-pas aan kan meewerken, immers daarin zou ook opgenomen worden of men is gevaccineerd tegen het Coronavaccin of een toekomstige 'vaccin....')

De farmaceuten en militaire laboratoria van de VS (die ook in Oekraïne zijn te vinden) ontwikkelen nu al veel gevaarlijker COVID-virussen om daarna de vaccins te ontwikkelen die deze 'met de hand gemuteerde virussen' kunnen bestrijden..... Hoe totaal knettergek en levensgevaarlijk wil je het nog hebben??!!!

Lees het hieronder opgenomen artikel van het rechtse en niet zelden fiks miskleunende platform Frontnieuws. daarna nog een artikel maar dan van thefreedomreset.com (TFR) dat ik afzonderlijk had willen plaatsen onder de titel 'COVID-vaccinbijwerkingen veel groter dan in vaccins die eerder van de markt werden gehaald' (dus eerdere vaccins met minder bijwerkingen werden van de markt gehaald terwijl men deze COVID-vaccins niet van de markt haalt.....)

De regelmatige lezers van dit blog (of echte deskundigen) weten dat het in de VS voorheen zo was dat een nieuw vaccin of medicijn van de markt werd gehaald als er meer dan 50 doden waren te betreuren die overleden kort na inenting of ander gebruik van een nieuw vaccin of medicijn....... Vandaar ook dat men zeker het eerste jaar in de VS zelfs bonussen verstrekte aan ziekenhuizen als zij overledenen aanmerkten als Coronadoden.... Immers hoe meer doden hoe beter men het kon verkopen om deze vaccins (gen therapieën) snel te introduceren zonder de gebruikelijke lange testperiodes, dit door op grote schaal angst te zaaien onder de bevolking voor het virus...... (wat je zonder meer kan aanmerken als een vorm van propaganda voor de farmaceutsiche maffia.....)

Van november 2020 tot 18 april 2022 waren er in de VS 19.000 doden te betreuren (een cijfer dat gezien de valse en hysterische vaccinatie propaganda 'nooit het daglicht had mogen zien'), mensen die kort na vaccinatie met het Coronavaccin overleden >> zet dat eens af tegen de eerder aangehouden grens van 50 of meer doden kort na een injectie met een nieuw vaccin (of gebruik van een nieuw medicijn) >> genoeg om een nieuw vaccin of medicijn van de markt te halen...... In het artikel van TFR wordt aangegeven dat de COVID.mRNA-vaccins 1 ernstige bijwerking per 800 gevaccineerden laat zien, dat betekent per 10.000 gevaccineerden 12,5 ernstige bijwerkingen.... Ofwel bij een vaccinatiegraad van 50% van de wereldbevolking er 5 miljoen mensen met ernstige bijwerkingen als de dood te maken krijgen, waarbij de schrijver opmerkt dat de minder ernstige bijwerkingen niet eens zijn meegeteld en dat moet een veelvoud zijn van 5 miljoen, zoveel is wel zeker!!

Ter vergelijking met het COVID-vaccin (op basis van mRNA-technoloigie ofwel met gentherapie): Het varkensgriepvaccin dat in 1976 werd ingezet tegen de varkensgriep werd van de markt gehaald na één ernstige bijwerking op 100.000 gevaccineerden...... Wat betreft het rotavirusvacin dat in 1999 werd ingezet tegen het Rotavirus >> dit vaccin werd van de markt gehaald na 1 tot 2 ernstige bijwerkingen per 10.000 gevaccineerden!! (moet je nagaan.....)

 

Voedsel als vaccin – Bill Gates financiert onderzoek


Binnenkort zijn er geen injecties meer nodig om mensen te vaccineren. Omdat de gewenste werkzame stof via voedsel zou kunnen worden toegediend – bewust of onbewust. Onnodig te zeggen dat vaccinatiegoeroe Bill Gates weer een vinger in de pap heeft. Alleen al de markt voor dierenvaccinaties kan de farmaceutische giganten tegen 2030 meer dan 26 miljard dollar opleveren. Maar er wordt bijvoorbeeld ook onderzoek gedaan naar hoe je van groenten mRNA-vaccinfabrieken kunt maken, bericht Christoph Uhlmann.

Er lopen verschillende door de Amerikaanse overheid en de farmaceutische industrie gefinancierde studies naar de ontwikkeling van mRNA-vaccins voor landbouwhuisdieren. Een peer reviewde studie in het tijdschrift Viruses van vorig jaar stelde: “De succesvolle toepassing van mRNA-vaccins tegen COVID-19 heeft het platform verder gevalideerd en de deur geopend naar het potentieel van mRNA-vaccins voor de preventie van infectieziekten, met name in de veterinaire setting”, meldt The Defender.

Onvoorspelbare effecten en gevaren

Hoe onderzoekers tot deze conclusie kunnen komen na het Covid mRNA-injecties fiasco laat het hoofd schudden. Want de verwoestende gevolgen van de nutteloze en gevaarlijke gentoxine-injecties bereiken nu zelfs de mainstream media. Studies over de risico-batenverhouding van de experimentele injecties tonen ook aan: ten laatste sinds Omikron en de aangepaste boosters is het duidelijk dat ze niet besparen op hospitalisatie of intensieve zorgen. Zelfs niet voor ouderen of risicogroepen!

Vaccinaties bij dieren kunnen de vruchtbaarheid schaden

Deskundigen hebben ook hun bezorgdheid geuit over mRNA-injecties voor landbouwhuisdieren. Holistisch dierenarts Dr. W. Jean Dodds vertelde The Defender in een e-mail: “Op dit moment is onvoldoende bekend of mRNA-vaccins langetermijneffecten kunnen hebben op de voortplanting of levensverwachting bij landbouwhuisdieren.” Zij voegde eraan toe: “Aangezien landbouwhuisdieren deel uitmaken van de menselijke en dierlijke voedselketen, moeten wij er zeker van zijn dat dit type vaccin geen abnormale cellulaire of moleculaire veranderingen bij dieren kan veroorzaken.”

Het Britse ministerie voor Internationale Ontwikkeling werkt samen met de Bill & Melinda Gates Foundation om vaccins voor boerderijdieren over de hele wereld te financieren, en kondigde in 2018 op Twitter aan:

Dit partnerschap omvatte een financiële subsidie van 40 miljoen dollar in 2017 voor de ontwikkeling van nieuwe vaccins voor vee. De financiering van de Gates Foundation voor de CGIAR, het “wereldwijde onderzoekspartnerschap voor een voedselzekere toekomst dat zich toelegt op de transformatie van voedsel-, land- en watersystemen in een klimaatcrisis”, blijft gericht op de overgang van veehouders van antibiotica naar vaccins, schrijft The Defender verder.

Gates: Grootste landeigenaar om ze allemaal te vaccineren?

Tegen deze achtergrond is een publicatie van de University of California in de VS met de titel “Grow and eat your own vaccines?” in het Nederlands vertaald “Kweek en eet uw eigen vaccins” bijzonder zorgwekkend. De allereerste alinea doet je huiveren: “De toekomst van vaccins lijkt misschien meer op het eten van een salade dan op het krijgen van een injectie. Wetenschappers van UC Riverside onderzoeken of zij eetbare planten zoals sla kunnen omvormen tot mRNA-vaccinfabrieken.”

Dit project heeft drie doelstellingen:

  • het bewijs dat de mRNA-vaccins het DNA met succes kunnen afleveren in het deel van de plantencel waar het repliceert
  • het bewijs dat de planten voldoende mRNA kunnen produceren om te concurreren met conventionele vaccinatie
  • en het bepalen van de juiste dosering

“Idealiter zou één plant genoeg mRNA produceren om één persoon te vaccineren,” aldus de onderzoeksleider van het project, Juan Pablo Giraldo, universitair hoofddocent aan de faculteit plantkunde en plantenwetenschappen van UC Riverside.

Zij testen deze aanpak met spinazie en sla, met als langetermijndoel mensen dit duivelsvoedsel in hun eigen tuin te laten verbouwen, aldus Giraldo. “Boeren zouden er uiteindelijk hele velden mee kunnen beplanten,” legt hij uit.

Koopt Bill Gates daarom op grote schaal landbouwgrond op? Wil de wereldvaccinator zijn droom om de hele mensheid te vaccineren op deze manier verwezenlijken? De technische mogelijkheid bestaat uiteraard of wordt intensief onderzocht. Binnenkort worden we allemaal ingeënt via ons voedsel – zonder dat we het merken.

========================================

Waarom worden de vaccins niet van de markt gehaald?

Heranalyse vaccinbijwerkingen

Dr. John Campbell is een bekende YouTuber met 2,6 miljoen abonnees. Hij is een Engelse gepensioneerde docent verpleegkunde en is zelf ook gespecialiseerd verpleegkundige. Tijdens de coronapandemie was hij een groot voorstander van vaccinatie. Sinds er steeds meer bekend is geworden over vaccinbijwerkingen, vraagt hij zich in zijn video’s af waarom er niet gestopt wordt met de vaccinaties. Campbell legt op nuchtere wijze de vinger op de zere plek. We vatten het voor onze lezers samen.

Terwijl eerder ontwikkelde vaccins snel van de markt werden gehaald na slechts weinig ernstige bijwerkingen, bevelen overheden de covidvaccins nog steeds aan.

Ter vergelijking:

Varkensgriepvaccin: Na één ernstige bijwerking van het gebruikte vaccin per 1 op de 100.000 gevaccineerden tijdens de uitbraak van de varkensgriep in 1976 werd het vaccin van de markt gehaald.

Rotavirusvaccin: Bij het Rotavirus in 1999 werd het vaccin Rotashield van de markt gehaald na 1 tot 2 ernstige bijwerkingen per 10.000 gevaccineerden.

Covidvaccin: De COVID-mRNA-vaccins laten 1 ernstige bijwerking zien per 800 gevaccineerden, dan wel bij 12,5 ernstige bijwerkingen per 10.000 gevaccineerden. Bij een vaccinatiegraad van 50% van de wereldbevolking betekent dit maar liefst 5.000.000 mensen met een ernstige bijwerking; en dan hebben we de minder ernstige nog niet meegeteld!

Veel bijwerkingen in tests Pfizer en Moderna

John Campbell refereert aan data afkomstig van een heranalyse van de aselecte klinische tests die Pfizer en Moderna zelf uitvoerden. De gerapporteerde ernstige bijwerkingen voor Pfizer en Moderna zijn respectievelijk 10,1 en 15,1 per 10.000 gevaccineerden, waardoor het gemiddelde uitkomt op 12,5. In de placebogroep blijken significant minder mensen last te hebben van bijwerkingen dan in de groep van gevaccineerden. Bij het Pfizer-vaccin blijkt het risico op ernstige bijwerkingen maar liefst 36% hoger dan in de placebogroep. Bij Moderna is dit risico 6% hoger dan in de placebogroep.

“Pfizer and Moderna mRNA COVID19 vaccines were associated with an excess risk of serious adverse events of special interest.”

De schrijvers van het betreffende rapport roepen op tot het maken van een afweging tussen vermeende voor- en nadelen van de vaccins. Bovendien stellen zij voor om een gedegen analyse te maken waarvoor de individuele data van de deelnemers aan de klinische tests zouden moeten worden vrijgegeven.

Data geheim gehouden

Hoewel de Amerikaanse FDA, Pfizer en Moderna over deze data beschikken, geven ze deze data tot nu toe niet vrij. De onderzoekers zelf zeggen hierover het volgende:

‘Helaas werd onze analyse gehinderd door een oplosbaar probleem: de gegevens op individueel niveau die onze analyse konden bevestigen of weerleggen, zijn niet openbaar gemaakt. We zouden bijvoorbeeld meer vertrouwen hebben in onze conclusies als we zouden weten hoe vaak individuen meerdere ernstige bijwerkingen hebben ervaren.

Pfizer, Moderna en de FDA beschikken over deze gegevens, maar hebben ze voor het publiek verborgen gehouden. Deze informatie is essentieel voor het begrijpen van de balans tussen de voordelen en nadelen van vaccins. We roepen Pfizer, Moderna en de FDA op om alle informatie vrij te geven die nodig is voor een uitgebreide beoordeling van deze producten.’

“Unfortunately, as we approach 2 years after release of COVID-19 vaccines, participant level data remain inaccessible.”

Waarom worden data niet vrijgegeven?

Waarom worden de data niet vrijgegeven? Ook in Nederland doet de overheid er alles aan om openheid van zaken te voorkomen. Is men bang voor de gevolgen die dit heeft? Zouden mensen zelfs in opstand komen zodra de ‘beerput’ wordt geopend?

2,3 miljard boete voor Pfizer

Het niet vrijgeven van deze data voedt wantrouwen en zorgt voor speculaties.  Zeker omdat Pfizer een onbetrouwbaar imago heeft. De farmagigant kreeg in 2009 een enorme boete van maar liefst 2,3 miljard dollar wegens malversatie . Pfizer is hiermee houder van een twijfelachtig record en dit gegeven stemt niet tot veel vertrouwen in integer en transparant handelen.

Waarom worden de vaccins niet van de markt gehaald?

Met deze geschiedenis in het achterhoofd vragen wij ons af waarom de experimentele mRNA-vaccins niet onmiddellijk van de markt worden gehaald. Sterker nog, de Britse en de Nederlandse overheid blijven deze actief promoten. Wat zit er nu werkelijk achter deze agenda? De overheid werkt in onze dienst en moet hierover onverkort openheid van zaken te geven. Het gaat tenslotte om de gezondheid van ons en onze dierbaren. Overheden hebben simpelweg de plicht om voor de gezondheid van hun burgers te zorgen.

Er zijn meer vragen dan antwoorden:

  • Waarom worden de vaccins nog steeds gepromoot?
  • Waarom worden de vaccins als veilig en effectief gepresenteerd?
  • Er zijn wereldwijd zoveel meldingen gedaan van ernstige bijwerkingen. Waarom geeft dit geen aanleiding tot diepgaand onderzoek en stopzetten van de vaccincampagnes?
  • Waarom blijven grondige onderzoeken naar oversterfte nog steeds achterwege?

Zolang er geen andere oorzaken gevonden worden van de oversterfte, terwijl deze is begonnen sinds de uitrol van de vaccins, zijn overheden toch verplicht diepgaand onderzoek naar de vaccins te doen?

John Campbell eindigt zijn video met de zorgwekkende woorden:

“I am just as confused as you are.”

Bekijk hier de video:

 


 Vaccine adverse reactions, reanalysis of mRNA trial data

================================================

* Zie: 'Joe Rogan and Bret Weinstein: COVID-19 Blunder An evolutionary theorist dropped this bombshell on Joe Rogan, referring to it as the biggest blunder in human history.'

------------------------------------------------ 

Voorts zie: 'COVID-conferentie in Zweden over mRNA vaccinaties genegeerd door de westerse massamedia'

'Canada: COVID en zorginfarct zorgen voor onnodig groot aantal doden; plus 'een uitstapje naar het WEF''

'CDC heeft eindelijk 'de cijfers vrijgegeven' over de veiligheid van COVID-vaccins en verontrustende cijfers over de situatie in ons land'

'Advies aan Duitse regering: onderzoek naar COVID-vaccins zou gevaarlijk zijn voor de democratie..... ha! ha! ha! ha!'

'COVID: China heeft overduidelijk bewezen dat lockdowns niet werken: groepsimmuniteit was en blijft de remedie' (7 januari 2023)

'COVID ondanks alle bewijzen dat de maatregelen niet hebben geholpen blijft men aandringen op permanente grondwetschendende maatregelen.....' Die schandelijke ondemocratische zogenaamd tijdelijke wet is op 3 januari 2023 aangenomen (de wet moet nog wel door de Eerste Kamer en die hebben gelukkig geen haast).......

'Kabinet Rutte 4 tekent voor digitale EU identificatie terwijl de Tweede Kamer oppositie in haar geheel tegenstemde en daarvoor een motie indiende.....'

'COVID-baan: $ 200.-- per dag voor lijken ophalen van mensen die plotseling zijn overleden.....' (5 december 2022)

'COVID: bijwerkingen als dood door vaccinatie 'zijn gevolg van door anti-vaxxers veroorzaakte stress.....' ha! ha! ha! ha! ha!' (2 december 2022)

'Ziekenhuizen Canada slaan alarm over grote aantal kinderen met RSV (virus) als gevolg van COVID-lockdowns'

'COVID in USA: "Moorddadige Hypocrieten", woede na amnestie pleidooi van en voor bestuurders die schunnige COVID maatregelen doorvoerden'

'CDC (USA) moet toegeven dat veiligheid van vaccin tegen COVID-19 te wensen overlaat.....'

'Een Nederlandse begrafenisondernemer stelt een onschuldige vraag: Waarom zien de lichamen er de laatste tijd zo vreemd uit?


'Phreakazoid Pfizer topman gaat BERSERK wanneer hij wordt geconfronteerd door Project Veritas over ZIJN EIGEN beweringen over onderzoek naar virusmutatie en winstbejag bij vaccins'


'Waarom worden de vaccins niet van de markt gehaald?'

 

'Long-COVID Chest Pain: Main Causes, Ways to Relieve'


'CDC Issues New COVID-19 Guidance After FDA Makes Change'


'Why Some People Never Become Infected With COVID-19




'Vaccinatiegoeroe Bill Gates geeft toe: Covid-prikken zijn “farmaceutische troep” 

 

''The Safety of COVID-19 Vaccinations—We Should Rethink the Policy' en zie


'‘All Three Vaccines Are Breaking Through:’ Emails Show Discussion of Vaccine Failure Among Health Officials'


'The COVID Jabbed Are Dying While Fueling Variants'


'Explosive Increase in Cardiac Symptoms After Second Injection'


'FDA Adviser Says Young and Healthy People Shouldn’t Get Latest COVID Boosters'


'Is the Associated Press Lying About Gene Therapy Shots?'


'Kuipers geeft toe dat myocarditis door mRNA-vaccins dodelijk kan zijn'


'Zinc Is Key for COVID-19 Treatment and Prevention''


All Three Vaccines Are Breaking Through:’ Emails Show Discussion of Vaccine Failure Among Health Officials'

'COVID Vaccines Are "Obviously Dangerous" And Should Be Halted Immediately, Say Senior Swedish Doctors'

'Shocking Lab Investigation of COVID Vaccines'

'Overheid overtreedt AVG en doet tegelijkertijd beroep op AVG om oorzaak oversterfte geheim te houden......'

'COVID 'bijwerking': in Ontario 400.000 mammografieën uitgesteld, gevolg: veel borstkankers in vergevorderd stadium' 'Bijwerkingen' als gevolg van het niet behandelen van mensen met ernstige aandoeningen die normaal gesproken allang zouden zijn gediagnosticeerd en behandeld, maar die door het met opzet veroorzaakte grote tekort aan verpleegkundigen en IC bedden in combinatie met de grote toeloop van Coronapatiënten. Waardoor andere patiënten het ziekenhuis hebben gemeden (althans als ze daar al terecht konden) en niet zijn behandeld en zoals in dit voorbeeld zelfs de screening op borstkanker niet werd uitgevoerd >> benieuwd hoe het er wat dat betreft in Nederland voorstaat....  (een groot tekort aan verpleegkundigen en IC bedden door de onverantwoordelijk en onbeschoft grote neoliberale bezuinigingen van de Rutte kabinetten op de zorg.....) Reken trouwens maar dat dit ook voor alle kankers en andere dodelijke ziekten geldt........

'400,000 fewer mammograms performed during pandemic: Ontario Medical Association' Een artikel van CTV News Toronto.

'COVID in Canada: seksueel geweld met 18% toegenomen door maatregelen tegen het virus......' In de VS is het aantal moorden van partners op hun vrouw door de Coronamaatregelen opgelopen tot 50 per dag >> aldus CBC Radio One Charlottetown op 26 augustus 2022........ Niet vreemd dan ook dat een aantal deskundigen durft te stellen dat het aantal doden door Coronamaatregelen en vaccinaties een stuk groter is dan de doden die door het virus zijn gevallen......

'COVID vaccinatie: Canadees leger heeft dezelfde manier van propaganda maken gebruikt die werd aangewend voor de oorlog tegen Afghanistan.....'

'Vaccinated People Make Up Majority of COVID-19 Deaths: CDC Data' In de VS spreekt men niet voor niets over een pandemie van doden door het COVID vaccin, wat overigens ook elders in het westen zo lijkt te zijn........

'COVID vaccinatie: cardiologen komen onafhankelijk tot dezelfde conclusie'

'COVID perikelen: FDA stelt nu dat hetzelf nooit het gebruik van ivermectine heeft verboden'

'Zijn COVID-vaccinaties gevaarlijk of valt het allemaal wel mee' (21 april 2022) Over het onderzoek van McCullough.

'COVID-19: internist, cardioloog en epidemioloog wijst op gevaar van vaccins' (!!!!)

'COVID-vaccins: officiële CDC data geven aan dat er in de VS meer dan 1,2 miljoen (ook ernstige) bijwerkingen zijn geteld'

'Prof. Capel: met mRNA gevaccineerden gaan moeilijke tijden tegemoet'

'COVID-19 vaccins en de bijwerkingen 'die zijn te verwaarlozen': een les van Pierre Capel, emeritus hoogleraar besmettingsleer en immunologie' (!!!!)

'Rijk en regering wantrouwen burgers: massale controles op personen, plus druk op grote techbedrijven voor censuur op sociale media.......' Censuur die met de COVID hysterie pas goed op gang kwam, al was ook het meer dan belachelijke Russiagate verhaal al goed voor censuur op de sociale media, je weet wel: als zou Rusland de VS presidentsverkiezingen van 2016 hebben gemanipuleerd, een verhaal dat uit en te na is doorgeprikt als onzinnig maar nog steeds wordt herhaald door de reguliere media en het grootste deel van de westerse politici, die zich hiermee NB schuldig maken aan het verspreiden van fake news (nepnieuws) en manipulatie, terwijl diezelfde media en politici lopen te schreeuwen over fake news en manipulatie op de sociale media en daarvoor censuur eisen, wat intussen al een aantal keren is toegepast...... Te gestoord en vals voor woorden!!

'Fauci (farma lobbyist) gooit met bagger naar auteurs van de Great Barrington Declaration' en zie wat dat bericht betreft ook:

'COVID-19: het bewijs voor Fauci's oorlog tegen de wetenschap' Zie wat dat betreft ook

'Great Barrington Declaration tegen overmatige en zelfs gevaarlijke Coronamaatregelen

'COVID-19: Duitsland en de verplichte vaccinatie van verplegend personeel'

'44 Studies on Vaccine Efficacy That Raise Doubts on Vaccine Mandates'
 
'Klinisch onderzoek Pfizer: het vaccin doodde meer mensen dan de placebo' (!!!!)
 
'Aantal COVID-doden in VS en GB zwaar gemanipuleerd' (!!!!)
 
'COVID-maatregelen: een open brief aan Ernst Kuipers' (!!!!)

'Aartsbisschop Carlo Maria Figanò: “Twee jaar lang zijn we nu getuige van een globale staatsgreep”' (door de Coronamaatregelen) Overigens onbegrijpelijk dat deze aartsbisschop zich in de bijgevoegde video alleen tot katholieken richt......

'COVID-19: onderzoeken bevestigen dat natuurlijke verkregen immuniteit meer dan voldoende is' (!!!!) Op 15 februari 2022, werd bekendgemaakt dat natuurlijke immuniteit veel langer standhoudt dan die middels een vaccin verkregen en dat niet misselijk: volgens onderzoekers in Italië zelfs 18 maanden!! >> 'Natural Immunity Lasts for at Least 18 Months: Study' En wat heeft Nederland gedaan?Juist, die periode van natuurlijke immuniteit teruggebracht naar een half jaar!! Gelukkig zijn we voorlopig af van die belachelijke beslissing!!

'Coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de Wereldgezondheidsorganisatie haar definitie van collectieve immuniteit heeft veranderd' (schande!!)

'COVID-19: Gezondheidsraad houdt zich niet aan de regels van de Raad van Europa: discriminatie van niet-gevaccineerden is verboden' (!!!!)

'Besmette gevaccineerden houden 'gewoon' toegang tot openbare gelegenheden'(!!!!)

'Coronavirus: paniek over de Deltavariant is onterecht en zwaar overdreven' (!!!!) En zie de links in dat bericht naar artikelen over de PCR test en de bezuinigingen op de gezondheidszorg >> die bezuinigingen zijn de reden voor de Coronamaatregelen, die werden immers genomen daar er te weinig ziekenhuisbedden, IC bedden en verpleegkundigen waren. Zoals ook in het bericht hierboven al gemeld: het aantal verpleegkundigen is als de bedden sterk teruggelopen door wanbeleid van de afbraakkabinetten Rutte 1, 2 en 3..... Zo waren er bij aantreden van Rutte 1 nog 2.200 IC bedden, dat was bij aanvang van de Coronacrisis teruggebracht naar 1.100 bedden..... Dus als je sterk bent benadeeld door de Coronamaatregelen, weet je wie hiervoor verantwoordelijk zijn!! Zie wat betreft dat bericht ook: 'Coronavirus: artsen willen via rechtszaak tegen de staat COVID-19 van A-lijst krijgen, daar het een griepvirus zou zijn (!!!!) 'De video die oorspronkelijk in het artikel was te zien is gecensureerd, tja je wilt natuurlijk niet dat de bevolking begrijpt hoezeer men werd en wordt belazerd......

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......' (!!!!)

'Coronavirus: Fort Detrick eindelijk als verdachte van oorsprong aangemerkt' (!!!!)

'Vaccinatie tegen Spaanse Griep: miljoenen doden'

'COVID-19: gezonde mensen maken elkaar niet ziek'

'Coronabeslommeringen: ook na vaccinatie kan je het virus doorgeven, plus de zoveelste blunder van CDA minister de Jonge' Het na dit bericht gebrachte nieuws dat je niet besmettelijk bent na vaccinatie, is achteraf gebleken grote onzin te zijn en zou gebaseerd zijn op een foute interpretatie van een bericht uit de VS, lijkt me ook logisch daar dr Fauci eerder al meldde dat gevaccineerden nog lang besmettelijk blijven en zich aan de Coronamaatregelen dienen te houden, terwijl de voormalige minister van Volksgezondheid, CDA plork de Jonge vorig jaar zelf toegaf dat gevaccineerden niet veilig zijn...... (zie de afbeelding met deze zwaar disfunctionerende kwezel in het blok met links naar artikelen over Pfizer dat je hieronder terug kan vinden)

'Coronavirus doden versus griep- en hongerdoden' (en zie de links in dat bericht)

'Coronavaccins op basis van mRNA technologie zijn onvoldoende getest, terwijl farmaceuten de verzekering hebben gekregen dat ze niet vervolgd mogen worden voor eventuele heftige bijwerkingen' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!) De veel te korte testperiode geldt overigens voor alle vaccins tegen COVID-19....... Hoor wat dat betreft ook:

'Leuk hè', die overheidsbanner over dit plaatje waarmee men je wil lokken om de laatste informatie van de rijksoverheid over COVID te lezen, 'uitermate betrouwbare info' zoals je begrijpt........

'Coronavirus: alarmerend aantal dodelijke slachtoffers mRNA vaccins' (!!!!) (en zie ook de reactie onder dat bericht)

'Coronacrisis: Australische militairen moeten de straten en huizen van o.a. moslims in Sydney controleren' zie wat betreft Australië en de Coronamaatregelen ook:

'Zwangere vrouw in Australië gearresteerd voor het op Facebook posten van protest tegen de COVID-19 maatregelen'

'Premier Rutte, minister de Jonge, OMT en andere 'deskundigen' bezig met omzichtige voorlichting dat gevaccineerden besmettelijk blijven' (!!!!) Onder andere over het chanteren van jongeren zich te laten vaccineren daar ze anders verantwoordelijk kunnen zijn voor de dood van oma en/of opa......

'COVID-19 vaccinaties: Hugo de Jonge met 10 km/u. uit de bocht, plus EU besluit: gedwongen vaccineren en discriminatie verboden' (!!!!)

'Frankrijk en Griekenland voeren vaccinatieplicht in voor verpleegkundigen en verzorgenden' (en zie de links in dat bericht!!)

'COVID-vaccin slachtoffers openen website na censuur van media die imago van vaccinmakers belangrijker achten dan volksgezondheid' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

------------------------------------------------

Over de betrouwbaarheid van de farmaceuten (zie daarvoor ook het blok hieronder met links over de betrouwbaarheid van farmaceut Pfizer):  'British Medical Journal eist onmiddellijke vrijgeving van alle gegevens over COVID-19 vaccins en onderzoek naar veiligheid'

 'COVID-19 vaccin ontwikkeld in Texas: patentvrij voor de wereld' Terwijl de farmaceutische maffia (de grote farmaceuten) weigeren om hun recept gratis door te geven aan arme landen......

'COVID vaccinmakers: hoe betrouwbaar zijn deze farmaceuten'(!!!!)

'Coronabeslommeringen van 'vreemde' maatregelen in Schotland tot een pleidooi door Universiteit van Oxford (NB medemaker AstraZeneca vaccin) ongevaccineerden uit te sluiten van het maatschappelijk leven' (!!!!)

'COVID-19: AstraZeneca schendt belofte geen winst te maken op door publiek gesubsidieerd vaccin en commentaar op de nieuwste maatregelen'

Coronavirus: Diederik Gommers (IC arts) zou het mooi vinden dat mensen worden ingeënt met het AZ vaccin nadat ze tekenden voor het risico dat ze lopen.....' Dan te bedenken dat zelfs de farmaceuten hun eigen vaccin niet vertrouwen. Een bericht gebracht nadat bleek dat veel mensen slecht reageerden op het AstraZeneca vaccin.... Eenzelfde eis overigens die de grote farmaceuten aan de landen hebben gesteld waar hun vaccin werd verspreid, dus geen gerechtelijke vervolging voor ernstige bijwerkingen op de korte, middellange en lange termijn, kortom zelfs de makers vertrouwen hun eigen vaccin niet...... Zie wat dat betreft:

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?' (!!!!) en zie:

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Astra Zeneca volkomen veilig, uh nee niet voor ouderen, uh oh toch veilig voor ouderen, uh maar niet voor vrouwen onder de 60, uh ho even: toch wel, uhhhh.....' (!!!!)

'COVID-vaccin slachtoffers openen website na censuur van media die imago van vaccinmakers belangrijker achten dan volksgezondheid' (en zie de links in dat bericht!!) (!!!!)

'Coronabeslommeringen: AstraZeneca vaccin onder vuur >> universiteit van Oxford start opnieuw met angstzaaien voor het virus' (universiteit van Oxford heeft het vaccin gemaakt met AstraZeneca.......)

------------------------------------------------

Hier nog wat berichten over farmaceut Pfizer en de betrouwbaarheid van deze farmaceut:  'Pfizer vaccin tast DNA van de lever aan' (en deskundigen: zie de opmerking onder dat bericht!!)

'Busted Pfizer R&D Exec Claims He Lied About "Mutating COVID" To "Impress A Date Like Normal People"' (28 januari 2023 >> ZeroHedge)

'Pfizer CEO calls people who spread vaccine misinformation 'criminals'' Een lid van de farmaceutische maffia die anderen aanwijst als misdadigers..... ha! ha! ha! 

'Klinisch onderzoek Pfizer: het vaccin doodde meer mensen dan de placebo' (!!!!) Deze link vind je ook in het blok met links hierboven, belangrijk genoeg omn 2 keer op te nemen.........

'COVID-19: FDA vraagt om volledig rapport over toelating van het Pfizer vaccin tot 2076 geheim te houden >> klokkenluider ontslagen' (!!!!) Ook die zaak wekt 'veel vertrouwen' bij de bevolking, vertrouwen in het vaccin, de Biden administratie en overheidsinstanties als de FDA....... Zoveel vertrouwen als het volgende: 

Image

'Pfizer CEO: Israëliërs zijn proefkonijn voor testen van vaccin' (!!!!) De brutaliteit...... De CEO van Pfizer die zonder blikken of blozen aangeeft waar het om gaat als men gevaccineerd is....... Israël waar intussen velen al spijt hebben zich te hebben laten vaccineren..... Onlangs (tijdens het schrijven bij deze link is het 16 maart 2022/////) heeft Pfizer afgezien van een contract met India, daar het land extra garanties wilde over de veiligheid en daar zag Pfizer geen brood in...... India een land met een bevolking van 1,3 miljard mensen, ofwel daar was genoeg winst te behalen voor Pfizer; moet je nagaan..... Er is nog een groot land dat extra veiligheid eiste, waarop Pfizer ook de stekker uit die onderhandelingen trok..... Als je hier naar zoekt op het net, maakt niet uit op wat voor manier, vind je hierover niets terug, tekenend........

'COVID-19-vaccins: Pfizer maakt misbruik van wanhopige regeringen'

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......' (een bericht van 9 juli jl. 2021.....)

'Pfizer Coronavirus vaccin: wat je niet wordt verteld over de vaccins tegen COVID-19' In augustus 2020 deed Pfizer CEO Bourla 62% van z'n aandelen Pfizer van de hand, blijkbaar heeft hij er geen vertrouwen in dat de beloften van overheden dat het bedrijf niet vervolgd zal worden voor ernstige bijwerkingen ook zullen worden geëerbiedigd door rechters mocht men het bedrijf aanklagen voor doden als gevolg van vaccinatie dan wel voor ernstige (chronische) bijwerkingen......

------------------------------------------------

Hier nog wat links naar berichten over de waardeloze Corona-tests: 'Uitvinder PCR test (algemeen gebruikt voor COVID-19): onbetrouwbaar als medische test' :
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten