Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 12 november 2010

ADHD, ADD of een farmaceutisch één twee drietje

Gistermiddag bij de EO op radio 1 een arts over ADHD (of ADD, of hoe je drukke kinderen ook bestempeld). Ontluisterend om deze arts te horen beweren, dat de farmaceutische industrie deze 'aandoening' niet als een gat in de markt ziet. Benieuwd door welke farmaceut dhr. Glasveld wordt onderhouden. De farmaceutische industrie verdient zich 10 slagen in de rondte aan dit fenomeen. Dezelfde industrie die na veel vijven en zessen mondjesmaat malaria en HIV medicijnen betaalbaar maakt voor ontwikkelingslanden. Farmaceuten die heel wat medicijnen ontwikkelen voor een grote groep jongeren in 'witte rijke' landen, voorts zijn ze te beroert om geld in verder onderzoek naar malaria te steken, daar wordt te weinig aan verdiend.
Dezelfde farmaceutische-industrieën die intussen een flink begrotingsdeel van de westerse landen in de tang houden met de waanzinnige prijzen, die zij durven te vragen voor de medicijnen die zij produceren.
Dhr. Glasveld durfde ook nog te zeggen, dat een arts niet licht tot de diagnose ADHD komt, "daar kijkt een heel team naar", aldus Glasveld. Nou Glasveld, dan hebben wij in Nederland wel heel veel één persoons teams. Maar ja zoals al vaker gesteld, als je als autoriteit maar vaak genoeg wat roept, wordt je uiteindelijk nog geloofwaardig ook. Glasveld? De zoveelste lobbyist van de farmaceuten zou ik denken.
Vervelend, dat wij de bruine regering Wilders 1 hebben, CDA en VVD laten graag hun oren hangen naar de farmaceuten. Hoog tijd voor een onderzoek naar de banden van de farmaceutische-industrie met de politiek.

Hieronder de reactie van dhr. Haesbrouck over deze problematiek in België. Ga naar het weblog van dhr. Haesbrouck, ongelofelijk wat je daar leest, de realiteit is nog vuiler dan je je kan voorstellen!

Fernand Haesbrouck zei

Die banden met de politiek beschreef ik gisteren even in het laatste en voorlaatste stukje op mijn blog.
http://www.adhdfraude.net/blog
13 november 2010 10:27

1 opmerking:

  1. Die banden met de politiek beschreef ik gisteren even in het laatste en voorlaatste stukje op mijn blog.
    http://www.adhdfraude.net/blog

    BeantwoordenVerwijderen