Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 27 november 2010

De PVV de PVV de PVV oh, oh, oh

Hero Drinkman had niets te verbergen, maar deed uit principe niet mee aan de RTL enquête. Een proces-verbaal wegens dronkenschap, tijdens zijn politietijd. Met 100 km door een woonwijk, verstoppen, vluchten enz. enz. Dat voor een man die het deze week nog over schofterig verkeersgedrag had.  Hero was het vergeten en ja dit jaar heeft hij al 8 boetes voor te hard rijden gehad. Nog vreemder is, dat dit verbaal niet bekend was bij het korps waar hij toen diende, te zot voor woorden. Hoe worden agenten eigenlijk aangepakt na wangedrag?
Neem daarbij het bericht over van Bemmel (eerder vandaag) en het pleidooi van de PVV om de verjaringstermijn van strafzaken af te schaffen. Het lijkt mij van levensbelang voor de PVV dit voorstel maar zo snel mogelijk in te trekken. Bovendien zou het wel eens kunnen dat zaken als vervuiling door bedrijven en overheid alsnog een kans op vervolging krijgen. Niet alleen de misdadige storting in zee van kernafval van de 60er, tot de 90er jaren van de vorige eeuw, maar ook het oprekken van milieuregels zoals bij Schiphol, of de luchtvervuiling in de grote steden (deze wordt immers door onze overheid gefaciliteerd). Daarnaast de lobby van politici voor heel foute bedrijven, om over corruptie nog maar te zwijgen. Kortom dit zou wel eens een ernstig geval van 'in de eigen staart bijten' kunnen worden.
Ferry Mingelen, de engste verslaggever van het Binnenhof, dit keer in zeer hip krijtstreeppak, vond het woensdag in Nieuwsuur weer nodig de PVV uit de wind te houden. Het is met name triest voor de rest van de PVV fractie, want die doen zo hun best, zo delibereerde deze zak voor de camera. O ja Mingele en wat is dat 'best' dan?  
De valswitte angstprofeet Wilders is het intussen meer dan zat: het gewroet van de media en de heksenjacht (de lul begrijpt dit woord niet eens), zo zat dat hij niet meer reageert op elk incident. Nee Geert dat snappen we , daar heb je een dagtaak aan.
p.s. Op de kast in de werkkamer van Drinkman, staat een grote blauwe dildo, wat is daar de bedoeling van?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten