Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 18 november 2010

Hans Jansen de 'arabist' van de PVV liegt zich een slag in de rondte

Gisteravond was Hans Jansen bij Pauw en Witteman. Hij kwam weer eens de loftrompet steken over zijn valswitte angstfundi Wilders. Alle verontschuldigingen, voor zijn leider Geert, passeerden de revue. Deze arabist vond het nodig te zeggen, dat Ahmed Marcouch, de knuffel excuus Marokkaan van de PvdA, op belastingkosten, imams had uitgenodigd om met probleemjeugd te praten. Hans is daar natuurlijk niet blij mee (wie wel?), maar dan begint de leugen: alleen links doet dat soort dingen, aldus Het bruine knechtje van Geert. Nogmaals, herhaal dat maar vaak genoeg en uiteindelijk geloven zelfs meer dan 2 hersencelligen deze leugen. Het is al jaar en dag zo, dat lokale colleges het Leger des Heils en Youth for Christ inhuren voor sociaal maatschappelijk werk, colleges bestaande uit o.a. VVD, CDA, PvdA, D66, GroenLinks en een flink aantal (veelal rechtse) lokale politieke partijen.
Bruine Hans vergelijkt verder de rechtelijke macht en rechtbanken met onder meer de scherts rechtbanken in Arabische landen. Moet je daar nog serieus op in gaan? Wat een zak!
Dat er geen religieuze inmenging zou moeten zijn, spreekt voor zich, dat is te gek voor woorden. De regering zou eindelijk eens moeten doen waar wij belasting voor betalen, de politie en maatschappelijk werk afsturen op probleemjongeren en hun ouders, dat kan gewoon via het bestaande recht en de regels. Meer geld voor sociaal cultureel werk voor alle probleemgroepen, geen onderscheid naar achtergrond en bij elkaar. Daklozen en drugs-(dus ook alcohol)verslaafden echt begeleiden door professionele krachten.
En als laatste echt geld steken in onderwijs. Ja, dit alles kost een hoop geld, maar wat is er belangrijker: het welzijn van een ieder in de samenleving als hoogste goed zien, of zo veel mogelijk bezuinigen en dan achteraf telkens de boel repareren? Uiteindelijk kost dat laatste de samenleving waarschijnlijk wel veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten