Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 21 november 2010

Het radio 1 journaal , gekeurde berichtgeving en weedpasjes

'De angst voor links uitgemaakt te worden' is de belangrijkste drijfveer voor de berichtgeving en interviews de laatste tijd bij radio 1. Afgelopen vrijdag vroeg Lara Rensen aan de voormalige bevelhebber van het Nederlandse Leger, 'tricky' Dick Berlijn: "vindt u niet dat Nederland internationaal voor schut staat?" Het ging hier om de voorgenomen bezuiniging op defensie. Ongehoord de geïnterviewde woorden in de mond leggen, en dan woorden die rechts Nederland wel lekker vindt.
's Middags deed Jeroen Wielaert het in zijn zogenaamde dichterlijke column eens dunnetjes over, in dit geval over de bezuinigingen in de kunstensector. Nog net niet refererend aan een persoonlijk onderzoek, zegt hij voor de bezuinigingen te zijn. Net als velen de laatste weken, zegt hij , dat de bezuinigingen goed zijn voor de sector.
Al deze flapdrollen vergeten dat wij wereldwijd bekend staan om onze kunstensector, of het nu orkesten, kunstschilders, beeldhouwers, dansgezelschappen, videokunst of fotografie betreft. Wij hebben een onschatbaar kapitaal aan kunsten enz. gevormd, die door de rancuneuze valswitte angstfundie Wilders met een pennenstreek naar de prullenbak is verwezen, schande! Ongetwijfeld zullen toeristen in de toekomst steeds vaker Nederland 'rechts' laten liggen. Bijkomend voor de toeristen die ons bezoeken, is dat zij in de toekomst geen weed meer kunnen kopen, daar de bruine marionettenregering Wilders een weedpas wil invoeren (voor A'dam is dat een kwart van de bezoekers). Deze toeristen kunnen in eigen land ook meestal aan weed komen door directe aankoop van misdadigers, die dan ook hun harddrugs aan de man proberen te brengen. Bovendien zal deze pasjesregeling de misdaad geen windeieren leggen, het is nu al zo, dat 'scooterdealertjes' de middelbare scholen in de pauze voorzien van voorgedraaide joints. De bevolking van de steden in het zuiden die de koffieshops hebben uitgebannen, hebben nu al meer overlast van 'drugsrunners' en de kopers van softdrugs, krijgen nu ook harddrugs aangeboden (niet alcohol, deze harddrug kan je overal kopen, ondanks de megaproblemen die dat oplevert).
Eén ding is zeker het radio 1 journaal doet zijn 'stinkende' best om bij rechts in de smaak te vallen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten