Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 10 september 2014

Opstelten gekker dan gek......

De zwaar disfunctionerende VVD maffialobbyist en minister van Veiligheid (ha! ha! ha!*) en Justitie Opstelten, was vorige week nog niet hard genoeg op z'n hangbek gegaan, dus kwam hij gisteren met het 'magistrale' plan, ook hulp aan terroristen te bestraffen.... Wat deze uitgezakte pad onder hulp verstaat werd niet echt duidelijk gemaakt, maar ik wed, dat zelfs een gesprek voeren, met een terrorist voorafgaande aan een aanslag, of een kop thee zetten voor zo'n figuur, als hulp zal worden gezien. Het kan niet anders, dan om onbenullige zaken gaan, daar hulp bij het maken van een bom, of vervoer van een 'terrorist' naar- en van de plek waar de aanslag werd uitgevoerd, of andere hand en spandiensten voor een terroristische aanslag, allang strafbaar zijn..... Trouwens het was mij ontgaan dat terrorisme een probleem is in Nederland, hoeveel aanslagen hebben we de laatste 5 jaar voor onze kiezen gehad????

Zoals gezegd, vorige week ging deze enorme zak keihard op z'n bek, als hij in het bezit was van een greintje fatsoen, of zelfs schaamtegevoel, was hij allang opgestapt, maar nee, deze zak, die geen twee woorden kan zeggen, zonder een 'uuuh' te laten vallen, gaat gewoon door met het oplaten van z'n belachelijke en waanzinnige bruine ballonnen............

* Een paar jaar geleden liet Opstelten weten, dat hij lak heeft aan echte veiligheid, het gaat om het gevoel van veiligheid bij de burger, aldus deze koekwous!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten