Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 5 september 2014

Schippers gaat 113Online beter promoten, nadat ze zelf heeft gezorgd voor een record aantal zelfdodingen........

Hare VVD kwaadaardigheid Schippers, die ondertussen tot haar liezen in het bloed staat, is geschrokken van het hoge aantal zelfdodingen, daarom wil ze meer bekendheid geven aan de telefonische- en internet-hulplijn '113Online'. Gistermiddag na 12.30 u. was Jan Mokkenstorm van deze organisatie te gast bij BNR, hij vertelde dat het aantal suïcides vanaf 2008 met 30% is gestegen, hij wijt dit aan de crisis, waarom? Simpel: hij gaat z'n brooddame (Schippers) niet in de hand bijten, want deze Mokkenstorm moet toch weten, dat door de bezuinigingen op de GGZ, het aantal zelfdodingen flink is toegenomen en wie voerde die bezuinigingen door? Juist! Schippers en haar sidekick PvdA oplichter van Rijn. Natuurlijk zal Mokkenstorm daarop zeggen, dat die bezuinigingen het gevolg zijn van de crisis, maar zelfs in crisistijd, laat je mensen niet 'doodvallen', als je dat kan voorkomen.....

Het ergste van al, is wel dat Schippers belooft meer bekendheid aan de hulp-lijn te willen geven, terwijl Mokkenstorm zegt, dat hij vooral veel te weinig mensen heeft....... Dan durven zeggen, dat je zorgt voor meer naamsbekendheid, terwijl 113Online het werk niet aankan, getuigt van een ongekend schoftengedrag! (hoewel dat bij Schippers dan weer helemaal volgens de verwachtingen is.....). Godverdomme is het niet ongelofelijk?! Je zou de trut voor het Europees hof voor de rechten van de mens moeten slepen, de overheid heeft een zorgplicht voor haar burgers en al helemaal voor de zwaksten, daar betalen we godverdomme een godsvermogen aan belasting voor, maar die wordt door Rutte 2 vooral aan onzinnige zaken uitgegeven, zoals aan een kutstraaljager, terwijl de JSF volgens de huidige normen niet eens jager mag heten....... Of miljarden aan nog meer asfalt besteden, terwijl de files afnemen...... Of aan het redden van op gokken beluste banken en het redden van particulieren, die voor een duppie meer naar IJsland gingen, enz. enz. enz.
Overigens klaagt ook de politie steen en been, daar zij zeker in de grote steden, dagelijks met verwarde mensen te maken hebben, die sinds de bezuinigingen van Schippers tussen de wal en het schip zijn gevallen........ Dan durven zeggen, dat je zorgt voor meer naamsbekendheid, terwijl 113Online het werk niet aan kan, getuigt van een ongekend schoftengedrag, jezus wat een teringwijf!!!!!!!

Zie ook: 'Suïcides: het laatste jaar een toename van 30%!!!! Leve Rutte 2!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten