Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 30 maart 2018

Radio1, de sport, sport, sport en nog wat 'nieuws' en actualiteiten zender met 'de belangrijkste onderwerpen' voor vandaag........

Vanmorgen op Radio1 vlak voor 9.30 u. (via de 'onafhankelijke' zendgemachtigde NOS) de vooraankondiging van belangrijke onderwerpen die later vandaag aan bod (zouden) zullen komen, in het meer dan belachelijke: 'Eén twee drie voor de dag', uitgesproken op kleutertje luister manier door de uitermate irritante 'Radio1 stem' Hans Hogendoorn* en diens iets minder irritante vrouwelijke collega Eva Zeijlstra.

Welnu daar komen de 'belangrijke' onderwerpen voor deze dag op Radio1, de zender die met ons belastinggeld wordt betaald: Rutte gaat vandaag naar de Matthäus Passion..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! De volgende was helemaal 'topnieuws': het mariabeeld uit de Sint Jan in den Bosch komt vandaag terug uit Limburg, waar het de afgelopen week werd gerestaureerd......... Ja, echt waar en over dat laatste bericht kreeg je nog even extra informatie van de correspondent ter plaatse...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

* Een paar Radio1 presentatoren, stelden vorig jaar dat hun collega's het eens zijn met het volgende: de reclame van Incentro is ongelofelijk irritant...... Over Hogendoorn durven de schijters niets te zeggen, want deze stem, met totaal overbodige aankondigingen, is duizend keer zo irritant!! Overigens gebruikt het mannenbolwerk VPRO nooit de stem van Eva Zeijlstra, voor hen is de vrouw blijkbaar nog steeds een minderwaardig wezen.... (luister bijvoorbeeld maar eens naar OVT op zondagmorgen, te vinden op Radio1 van 10.00 tot 12.00 u. OVT het programma met de grootste presentatie hufter op Radio1: Jos Palm. Voor meer berichten over deze plork, klik op het label OVT, direct onder dit bericht [na een aantal berichten even opnieuw op OVT klikken, daar je anders het laatste bericht herhaald ziet worden])

Geen opmerkingen:

Een reactie posten