Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 10 maart 2018

Ollongren (Democraten66) gaat verder op het anti-democratisch pad......

Hare kwaadaardigheid Ollongren van D666 had na het afschieten van het democratisch gereedschap referendum, het gore lef om gemeenteraden aan te raden maatregelen te nemen tegen 'zetelroof....'

Is dat mens nu helemaal knettergek geworden? Wees blij dat gemeenteraadsleden en andere politici ervandoor gaan als hun partij smerige maatregelen, vuile wetten of schunnige maatregelen wil nemen dan wel steunen. Neem de PVV'ers die na de fascistische 'minder, minder' (Marokkanen) oproep van Wilders opstapten, had Wilders die zetels dan moeten houden???

Ook 'zetelroof' (het woord alleen al!) is als het referendum een democratisch gereedschap waarmee de autocratische politiek kan worden gecorrigeerd!

En wat is het probleem? Van de rond de 9000 raadsleden stapten er de afgelopen periode van 4 jaar 155 op, niet eens 2%!!!

Trouwens wat Ollongren wil kan en mag helemaal niet, er staat niets over in de kies- of de grondwet.....

Ongelofelijk!!

De hoogste tijd dat bij de achterban en kiezers van D66 de schellen van de ogen vallen en zij deze partij de rug toekeren. Tijd dat deze volksverlakkers partij wordt gemarginaliseerd, of beter nog: helemaal verdwijnt!

Zie ook: 'Democraten66? Antidemocraten666 is wat men daar echt mee bedoelt!'

Voor meer fratsen van grofgraaier Ollongren, klik op het label met haar naam, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten