Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 5 maart 2018

Ramautarsing (Forum voor 'Democratie' en homohater) en de rel over zijn koppeling IQ - huidskleur

Kandidaat raadslid voor het FVD in Amsterdam,Yernaz Ramautarsing, heeft zijn kandidaatstelling ingetrokken, niet alleen vanwege zijn belachelijke opmerkingen t.a.v. homofilie ('links' zou homofiliteit pushen...), maar vooral vanwege de rel die ontstond na zijn koppeling tussen IQ en huidskleur.

Alsof er ook maar één aanwijzing is die deze koppeling zou ondersteunen...... Ramautarsing had het gore lef te stellen dat hij met deze uitlating advocaat van de duivel speelde...... Deze Ramautarsing is één van de vele gezichten van de duivel die fascisme wordt genoemd, dit is meer dan duidelijk!

Hoorde eerder al dat Annabel Nanninga de nummer één op de Amsterdamse lijst is, gezien al haar uitlatingen in het verleden*, is dit wel het teken dat het FVD een ordinaire fascistische partij is.....

D66 veilingmeester Pechtold dacht met de golf van verontwaardiging, opgewekt door de uitlatingen van Ramautarsing, de aandacht voor de smerigste D66 streek van de laatste jaren af te kunnen leiden: het referendum ten grave dragen, zelfs zonder dat de bevolking gebruik kan maken van dit democratisch gereedschap....... Verantwoordelijk is één van de D66 opperhufters, Kasja Ollongren, die godbetert minister mag spelen.......

Pechtold beklaagde zich erover dat zelfs zijn kinderen werden benaderd door het Forum voor Democratie, met de vraag of zij mochten volgen op Instagram. Pechtold noemt dit 'het lastigvallen van zijn kinderen....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hé Pechtold: jouw partij, die NB eerder het referendum als een kroonjuweel van de partij zag, maakt het jouw kinderen onmogelijk op latere leeftijd hun democratisch recht op een volkscorrectie t.a.v. van wet- en regelgeving uit te kunnen oefenen middels een referendum..... Me dunkt, dit gaat wel wat verder dan de vraag aan jouw kinderen of zij gevolgd mogen worden op Instagram!!

* Zie: ''Het Marokkanen probleem': fascistisch 'oproer' in De Balie..........'

Zie ook: 'Annabel Nanninga en Forum voor Democratie waarschuwen in video voor eigen jodenhaat....'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten