Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 16 maart 2018

Hugo de Jonge (CDA minister) en Bruno Bruins (VVD minister) werken tekort aan zorgwerkers weg met uitbreiding van het aantal werkuren....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De meer dan waanzinnige situatie van meerdere ministers op één ministerie heeft er o.a. voor gezorgd dat er op Volksgezondheid 2 ministers werkzaam zijn: CDA hufter de Jonge en VVD nitwit Bruno Bruins.

Deze twee volksverlakkers kwamen afgelopen woensdag met de belofte dat er over 4 jaar geen tekort meer zal zijn aan zorgwerkers...... Hoe ze dat willen bereiken? Simpel er wordt een zak belastinggeld tegen aangegooid van 347 miljoen euro, waarmee de jonge Nederlanders gelokt zullen worden voor de zorg en waarbij men stageplaatsen garandeert......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! De zorgwerkers in bijvoorbeeld de ziekenhuizen en verpleegtehuizen, werken zich nu al vierkant over de kop, echt mensen die staan te wachten op mensen die zij extra moeten inwerken......

De meest waanzinnige maatregel die de grofgraaiers de Jonge en Bruins willen nemen is echter alle zorgwerkers 1 uur extra te laten werken........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zoals gezegd: de zorgwerkers hebben al een veel te grote werkdruk en zitten 'echt te wachten' op een uur langer werken!!

Het lokken van mensen voor de zorg zal alleen lukken als mensen een baangarantie van minstens 10 jaar krijgen. De laatste 10 jaar is een groot aantal zorgwerkers werkloos geraakt, mensen die intussen een andere baan hebben gevonden (voor een groot deel), deze mensen gaan niet terug de zorg in, één van de redenen voor het huidige tekort.

Een andere reden voor het tekort aan zorgwerkers is de al eerder genoemde zware werkdruk, plas daaraan gekoppeld de slechte arbeidsomstandigheden........ Waar zo ongeveer de belangrijkste wel de slechte beloning is. Mede door het CDA en de VVD zijn deze salarissen ver achtergebleven bij veel andere banen........

Om zorgwerkers wat betreft de beloning tevreden te stellen is heel wat meer nodig dan 347 miljoen euro!

Twee ministers op Volksgezondheid en dan met deze bagger komen, hoe is het in godsnaam mogelijk?!! Het bewijs dat de Jonge en Bruins buiten de werkelijkheid leven en totaal ongeschikt zijn voor hun functie!

Ach we zitten voor de gemeenteraadsverkiezingen, het punt waarop politici nog harder uit de nek lullen dan normaal.....

Voor meer uitglijders van de Jonge en Bruins, klik op het label met hun naam, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten