Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 20 maart 2018

Haagse Stadspartij stemmen? Denk na en vergeet deze volksverlakkers partij!

Ben je van plan om morgen op de Haagse Stadspartij (HSP) te stemmen, lees dan even het volgende:

De Haagse Stadspartij doet zich voor als een progressieve partij, echter het tegenovergestelde is waar. De HSP is een ordinaire politieke partij die prima past in de volksverlakkers traditie van de grote gevestigde partijen........

Je kan werkelijk beter blanco stemmen dan op deze partij van volksverlakkers, veelal figuren die zich anarchist en/of krakers durven te noemen....... (jezelf 'anarchist' noemen en dan tegelijkertijd lid en/of raadslid zijn van/aan deze oplichterspartij...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!)

De stickers met de verkiezingsleugens van de Haagse Stadspartij uit 2014 zijn nog op een aantal plaatsen te vinden in Den Haag, zoals de leugen dat met de HSP het Muziekforum aan het Spui niet door zou gaan..... (een paar maanden na zijn aantreden als wethouder, ging HSP'er Wijsmuller al overstag......)

De luchtvervuiling in Den Haag is groot, toch bleef en blijft Wijsmuller inzetten op meer parkeerplaatsen nabij het centrum, 'leuk' voor de bewoners daar........

Laat je niet nog eens belazeren door topgraaier Wijsmuller, met z'n broedkip volgelingen en zijn hechte banden met de bouwmaffia!

Voor de mate waarop de Haagse burgers de afgelopen vier jaar zijn bedonderd door de HSP, lees de berichten onder de links hierna:

Zie ook: 'Haagse Stadspartij behaalt dikke winst, de vraag is of de kiezers weten waar ze op stemden. De vraag stellen is..........' (bericht van na de gemeenteraadsverkiezing van 2014)

        en: 'Wijsmuller van de HSP stak zich wat veren in de reet' (met het kiezersbedrog dat deze voorman van de Haagse Stadspartij heeft gepleegd na de verkiezingen in 2014)

        en: ''Ikbouwnietindenhaag.nl', nu met wethouder Wijsmuller'

        en: 'Wijsmuller deed in september z'n oorbel uit, omdat hij zag dat dit niet gepast was...........'

        en: 'Joris Wijsmuller intussen volleerd volksverlakker.........'

        en: 'VNU demonstratie, Haagse politie: wilt u zich legitimeren, want u ziet er links uit..........!!!!' (onder burgemeester van Aartsen en mede verantwoording van bestuurspartij HSP, was een tegendemonstratie verboden, afgelopen zondag in Amsterdam een anti-fascisme demo, daar was wel ruimte voor een tegendemonstratie van fascisten, ook onder van Aartsen als burgemeester......)

        en: 'Haagse Stadspartij, inclusief voorman en grofgraai wethouder Wijsmuller, eens met de ontruiming van De Vloek in Scheveningen...............'

        en: 'Joris Wijsmuller breekt zoveelste belofte i.z. 'Spuiplein miljoenen belastingdumping........''

        en: 'Netanyahu, 1 van de grootste oorlogsmisdadigers komt naar Den Haag...... Gooi uw kont tegen de krib en demonstreer in Den Haag!' (terwijl de HSP in het college van B&W zat, verbood Den Haag demonstraties tegen Palestijnenslachter Netanyahu....)

        en: 'Bezoek Netanyahu: meet gemeentebestuur Den Haag met twee maten?'

        en: 'Haagse wethouders Wijsmuller en de Bruijn hebben zonnesteek opgelopen, veel meer hoogbouw en een metrolijn..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

        en: 'Gezondheidsraad wijst op belang vergroening stedelijk gebied, wat betreft HSP wethouder Wijsmuller een advies 'aan dovemansoren......'' (daarna heeft Den Haag in 2017 een flink perceel met bomen naast het Leyenburg ziekenhuis gesloopt t.b.v. nieuwbouw >> hoofdverantwoordelijke: HSP wethouder Joris Wijsmuller....)

        en: 'Zwarte Piet in Den Haag met 'anarchisten partij' HSP in het college..............'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten