Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 22 maart 2018

Hoofdrolspeelster in de serie 'The Crown' verdient minder dan de mannelijke variant...... In werkelijkheid is het precies andersom!

De hoofdrolspeelster in de film 'The Crown', Claire Foy die de rol van koningin Elizabeth II vertolkt, verdient minder dan haar mannelijke tegenspeler Matt Smith die prins Philip speelt...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Volkomen in tegenstelling tot wat de echte koningin en prins verdienen, immers Elizabeth verdient meer dan het veruit overgrote deel van de Britse mannen, of mannen die deels in GB wonen, inclusief Philip....

Netflix verdient goed aan deze deels geschiedvervalsing en voor het derde seizoen moet Foy wijken voor een andere hoofdrolspeler..... Ook hier tekent zich een verschil in behandeling af, immers er is niets gezegd over vervanging van de manlijke hoofdrolspeler.... Alsof Foy met de huidige technieken niet als een oudere vrouw kan worden geschminkt en neergezet in de serie..... Gegarandeerd dat er te grote afwijkingen in het gezicht van haar opvolger te zien zullen zijn, daarnaast zal ook de stem anders klinken....

Netflix heeft haar excuus aangeboden nadat er terecht fikse ophef over deze onrechtvaardigheid in beloning ontstond, althans voor wat dat excuus waard is, immers Netflix had kunnen weten dat dit uitermate onrechtvaardig is....... Alsof er voor het eerst wordt gesproken over het verschil in betaling van mannen en vrouwen, ongelofelijk en totaal ongeloofwaardig!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten