Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 20 maart 2018

D66 stemmen? U kan zich net zo goed laten belazeren door een louche autoverkoper!

Denkt u erover om morgen op volksverlakkers partij D66 van de neoliberale veilingmeester en bedrieger eerste klasse Pechtold te stemmen? Niet doen!

D66 legt vooral veel nadruk op 'het groene karakter' van de partij, terwijl deze partij akkoord ging met het openhouden van de zwaar vervuilende kolencentrales tot 2030....... Kolencentrales zogenaamd met een groene rand, die bestaat uit de bijstook van houtpellets, hout dat op zich ook giftige gassen uitstoot en veel fijnstof produceert...... Hout dat van bossen in de VS komt, hele bossen worden daar omgepakt voor onze smerige kolencentrales....... (vergeet het vervoer van het hout en de verwerking daarvan niet, ook dat geeft al een enorme luchtvervuiling)

D66 ging voorts akkoord met het verder verhogen van de maximumsnelheid (ook op 80 kilometerzones van snelwegen in de nabijheid van bebouwing)...... Wat maakt het uit dat Nederland de zo ongeveer slechtste luchtkwaliteit in de EU heeft en er jaarlijks rond de 18.000 mensen vroegtijdig (na een akelig ziekbed) overlijden ten gevolge van de auto-uitstoot en jaarlijks een groot aantal kinderen long- en/of luchtwegklachten oploopt......

D66 dat in Den Haag akkoord ging met de meer dan achterlijke Centrumring, waardoor m.n. de wijken met de laagst betaalden nog meer worden vervuild, dan voorheen voor mogelijk werd gehouden......

D66 van wie staatssecretaris van Veldhoven, eerder tweemaal 'de groenste politicus van het jaar', heeft besloten geen statiegeld te heffen op kleine plasticflessen en blik...... Wat maakt 't bijvoorbeeld uit dat er nu in praktisch elke zeevis al plastic wordt aangetroffen....???

Mensen er zijn nog veel meer voorbeelden te vinden, maar 't lijkt me wel duidelijk: D66 is een partij van en met grootoplichters! (een partij die bovendien schijt heeft aan de laagstbetaalden, ofwel de meer dan vier miljoen mensen die tegen, op of onder de armoedegrens moeten leven, met daartussen een fiks aantal mensen die een baan hebben....)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten