Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 22 maart 2018

Pechtold (D66): "We hadden goud, we hebben zilver" (behaald in de gemeenteraadsverkiezingen)..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het is de veilingmeester van D66 nu echt volledig in de pedante bol geslagen, de hufter durfde na de nederlaag van D66 in de gemeenteraadsverkiezingen (waarvoor hij leugens in radiospotjes verkondigde) te stellen, dat D66 dan wel niet goud had behaald in deze verkiezingen, maar wel zilver........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! D66 ging van 12% naar 9% van de stemmen, gezien de uitlating van Pechtold kan je gerust spreken van een waanzinnig resultaat!

De glimmende pooier voor het neoliberalisme Pechtold stelde dat e.e.a, te maken heeft met het meeregeren....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een oplichter deze ex-veilingmeester, hoewel hij beter op z'n plek zou zijn als louche tweedehands autoverkoper.

D66 heeft zelf de bijl gezet in het referendum, middels hare hufterigheid Ollongren, het referendum eertijds de 'kroonjuwelen' van D666..... Het ultieme democratische correctiemiddel referendum afschaffen, Pechtold denk je nou echt dat dit ongestraft zou blijven?

D66 sloeg zich op de borst voor duurzaam beleid, terwijl de partij akkoord ging met de verhoging van de maximumsnelheid naar 130 km/u. en op 80 kilometerzones op snelwegen in de nabijheid, langs of door woonwijken (zoals in Overschie*) naar 100 km/u....... Pechtold denk je nou echt dat dit ongestraft zou blijven?

D66 ging akkoord met het openhouden van  kolencentrales tot 2030, waar ook nog eens 4 miljard aan subsidie voor wordt uitgetrokken....... Pechtold denk je nou echt dat dit ongestraft zou blijven?

D66 staatssecretaris van Veldhoven, godbetert tot 2 keer toe 'groenste politicus' van Nederland, heeft als één van haar eerste wapenfeiten een streep gezet door het plan om statiegeld te heffen op kleine plastic flessen en blik....... Pechtold denk je nou echt dat dit ongestraft zou blijven?

Voorts kunnen Pechtold en andere D66 volksverlakkers maar niet ophouden hoe goed de partij voor het onderwijs is, echter er wordt niets gedaan aan het vermaledijde sociale leenstelsel, terwijl al is bewezen dat dit ervoor heeft gezorgd dat er minder binnenlandse aanmeldingen zijn, bovendien is de rente op het lenen van geld door studenten verhoogd, zodat er nog minder jongeren uit de onderlaag de stap naar de universiteit of het HBO zullen zetten....... Engels zou minder de voertaal moeten worden in het hoger onderwijs, terwijl Rutte 3 wel meer buitenlandse studenten wil lokken....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Kortom prutswerk en klassenmaatschappij bevorderend!!

Er zijn nog meer zaken te vinden die voor het verlies van D66 hebben gezorgd en gegarandeerd dat daar ook het inhumane vluchtelingenbeleid aan kan worden toegevoegd........

Hierbij wil ik dan ook de vurige hoop uitspreken dat D66 bij de volgende verkiezingen gemarginaliseerd zal worden, ze hebben het in die 'democratische' partij dubbel en dwars verdiend!

* Gelukkig heeft de rechter een streep door de verhoging op die 80 kilometerzone gezet, de verhoging op die zone werd onder Rutte 2, ingesteld door hare VVD kwaadaardigheid Schultz van Haegen......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten