Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 21 maart 2018

Russische verkiezingen eerlijk verlopen volgens EU waarnemers, dit i.t.t. wat de media je vertellen

Afgelopen maandag maakten Europese waarnemers bij de Russische verkiezingen bekend dat de verkiezingen in Rusland eerlijk en rustig waren verlopen......

Deze vaststelling was aan dovemansoren van de reguliere westerse 'onafhankelijke' (ha! ha!) media, zij schermden met honderden incidenten tijdens deze verkiezingen...... Waar uiteraard nog even 'oppositieleider' Navalny van stal werd gehaald als een geweldige vent en een goed politicus (o.a. BBC) die door het (smerige) Putin bewind was uitgesloten van deelname aan de verkiezingen*.

Vanmorgen was de meer dan defecte BNR 'navigator van de internationale politiek' Hammelburg op deze zender te horen met zijn wekelijkse lulpraatje. Ook hij moest tot een paar keer aangeven dat hij grote vraagtekens zet bij de enorme winst van Putin en sprak o.a. over een 'opgeleukte' verkiezingsuitslag, schijt aan de internationale waarnemers.....

BNR's 'navigator' had het gore lef nog eens te stellen dat Rusland verantwoordelijk is voor 'de aanslag' op Skripal in Engeland, terwijl daarvoor nog steeds geen enkel steekhoudend bewijs is....... Blijkbaar heeft flapdrol Hammelburg niet het vermogen om te bedenken hoe dom dit zou zijn, nu Rusland al van alles en nog wat de schuld krijgt en straks het WK Voetbal binnen haar grenzen heeft..... Nogmaals: alsof Rusland deze Skripal niet echt had kunnen vermoorden, zonder ook maar één bewijs achter te laten, sterker nog door zijn sterven op een natuurlijke dood te laten lijken (terwijl Skripal nog steeds leeft.....)

* Navalny is naast misdadiger ook nog eens een racist en fascist (beetje dubbelop, een racist is immers altijd een fascist)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten