Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 14 september 2018

EU zet Polen onder druk vanwege politieke invulling hooggerechtshof, maar heeft geen probleem met eenzelfde invulling in de VS

De EU heeft Polen onder druk gezet nog vandaag helderheid te geven over het nu weer afzetten van 22 rechters van het Poolse hooggerechtshof, volgens de EU is dit (terecht) een ontoelaatbare inmenging van de politiek met de rechtspraak.

Vreemd dat de EU geen probleem heeft met eenzelfde situatie in de VS, waar de rechters zelfs politiek worden benoemd!!! Sterker nog de EU onderhoudt uiterst vriendelijke banden met de VS, daar heeft zelfs Trump niet veel aan kunnen veranderen.

Ondanks het meer dan rotte rechtssysteem in de VS (neem het vervloekte 'plea bargain'*) leveren de afzonderlijke EU lidstaten zelfs eigen mensen uit aan de VS!!

Wat een ongelofelijke hypocrisie! (hoewel het volkomen terecht is dat het fascistische Polen bij de democratische les wordt gehouden, al zal dit niet werken. Timmermans liet eerder dit jaar weten blij te zijn met de nieuwe fascistische regering, daar men nu weer met Polen kan overleggen..... ha! ha! ha! ha! Dat hebben we gezien Timmermans, 'waanzinnig!')

* Plea bargain: zelfs als je onschuldig bent kan je in veel gevallen beter bekennen dat je 'een misdaad hebt begaan', daar je anders een veel langere gevangenisstraf te wachten staat.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten