Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 28 september 2018

Obama in Nederland: arresteer die man wegens oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid!

Hoorde dat oorlogsmisdadiger Obama in Nederland is om hier tegen een godsvermogen een door een ander geschreven praatje af te steken.

Een mooie gelegenheid voor het Internationaal Strafhof (ICC) om Obama te arresteren en hem verantwoordelijk te houden voor het enorme aantal moorden dat hij op zijn naam heeft staan, moorden begaan in de door hem illegaal begonnen oorlogen tegen Libië en Syrië en voor het doorgaan met moorden in landen als Afghanistan en Irak. Voorts is Obama verantwoordelijk voor de staatsgrepen in Oekraïne* en Honduras, staatsgrepen die intussen aan een groot aantal mensen het leven hebben gekost.

Me dunkt meer dan genoeg punten (er zijn er nog veel meer te vinden, neem de steun voor de Saoedische terreurcoalitie die een genocide uitvoert in Jemen) om 'vredesduif' en superoplichter Obama tot een levenslange gevangenisstraf te veroordelen!!

* Hare kwaadaardigheid Hillary Clinton stak daar maar liefst 4 miljard dollar in, die in eerste instantie werd gestoken in 'een opstand', die zoals de bedoeling was, uitliep op een staatsgreep tegen de democratisch gekozen regering Janoekovytsj, waarna de VS een neonazi-junta parachuteerde, een junta o.l.v. de uiterst corrupte Porosjenko.... Door deze coup werd Oekraïne in een oorlog gestort tegen burgers die (democratisch) voor Janoekovytsj hadden gekozen, een oorlog gesteund door de Obama administratie..... Burgers die volkomen terecht weigerden en weigeren te leven onder de eerder genoemde neonazi-junta...... Hetzelfde recept werd gekozen voor Syrië, echter daar liep 'de opstand' spaak en werd het land door toedoen van de VS (dus Obama) in een vreselijke oorlog gestort....... (de opstand in Syrië werd al vanaf 2006 voorbereid door de VS, dus onder de administratie van George W. Bush)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten