Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 10 september 2018

VS zendt tegen wil van de bevolking in 1.500 militairen naar Duitsland, opbouw voor WOIII?

Tegen de wil van de bevolking in stuurt de VS de komende 2 jaar 1.500 militairen extra naar Duisland..... Uit peilingen onder het Duitse volk blijkt juist dat men de VS bases in het land het liefst zou sluiten...... Onder de extra troepen die de VS naar Duitsland stuurt, bevindt zich een onderdeel dat gespecialiseerd is in rakettechnologie en werkt met meerdere raketlanceerplatforms. 

Volgens de VS is e.e.a. nodig 'voor de ondersteuning van de Europese veiligheid...' Bedoeld word; de veiligheid van NAVO landen in Europa, echter het zijn juist de NAVO landen die met hun door de VS geleide terreurorganisatie (de NAVO) 'Europa' in gevaar brengen......

Tegen de afspraken gemaakt met Gorbatsjov in 1991, staat de NAVO (of eigenlijk de VS) op meerder plekken voor de westgrens van Rusland, waar de VS ook elders een groot aantal militaire bases rond Rusland en China heeft ingericht..... Iets dergelijks zou Rusland moeten proberen in Mexico voor de grens met de VS, we zouden ons vrijwel onmiddellijk in WOIII bevinden........ (zie de Cubacrisis in de 60er jaren van de vorige eeuw, terwijl ook toen de VS kernraketten aan de Turkse kant van de grens met de Sovjet-Unie had geplaatst..)

Een versterking van troepen met een uitgebreide voorraad tanks (deze worden o.a. in Limburg 'opgeslagen') en andere rollend, varend en vliegend oorlogstuig, kan maar tot één conclusie leiden: de VS is uit op een oorlog tegen Rusland........ Waar de VS al heeft aangegeven dat zelfs een 'cyberaanval' de oorzaak kan zijn voor een VS aanval met kernwapens....* (dit nog naast het feit dat de VS en GB hebben aangegeven een eerste aanval met kernwapens niet uit te sluiten....)

De VS heeft 'een raketschild' geplaatst in Polen en Roemenië, dit om zogenaamd raketten uit Iran te onderscheppen, echter deze raketten kunnen in mum van tijd worden veranderd in aanvalsraketten met meerdere kernkoppen, ofwel die raketten worden uiteraard onmiddellijk uitgerust met kernkoppen, die niet op raketten uit Iran maar op Rusland zijn gericht!!

Om nog eens te laten zien dat het de VS en de NAVO ernst is met het tarten van Rusland, houdt men doorlopend peperdure militaire oefeningen in de NAVO landen langs de Russische westgrens.....

Gezien het feit dat men in de VS blijft volharden in de leugen dat Rusland o.a. middels hacken de presidentsverkiezingen in de VS heeft gemanipuleerd (daar is totaal geen bewijs voor, de aangevoerde 'bewijzen' voldoen niet aan deze kwalificatie), is het dan ook niet vreemd te denken dat de VS inderdaad een aanval tegen Rusland zou kunnen beginnen......

De opbouw voor het voeren van WOIII groeit gestaag.........

US Sending 1,500 More Troops to Germany

September 9, 2018 at 10:00 am
Written by Jason Ditz

(ANTIWAR.COM) — After reports in recent months that the US was considering withdrawing its military from Germany. On Friday, however, the US announced that it will be sending an additional 1,500 troops to Germany in the next two years.

The new troops are headed to Grafenwuhr, and will include field artillery and a pair of multiple-launch rocket system battalions. Other units are being sent to Ansbach and Baumholder.

Army officials issued a statement saying the deployment proves “our continued commitment to NATO and our collective resolve to support European security.” Mostly it’s just an increase in US troops deployed to Europe.

Trump had long had problems with Germany for not spending more on its own military. Polls, however, have shown Germans generally opposed to increases in spending, and also very comfortable with the US leaving.


By Jason Ditz / Republished with permission / ANTIWAR.COM / Report a typo
============================
* Zie: 'VS sluit een nucleaire aanval niet uit als een mogelijke reactie op een 'cyberaanval.......'''VS vergroot doelbewust de spanningen met Rusland: een enorme VS troepenopbouw langs de Russische grens..........'

'NAVO oefent op een nucleaire aanval tegen 'een denkbeeldige vijand', ofwel Rusland..........'

'Rechtse denktank waarschuwt voor een groot risico op een kernoorlog met Rusland.....'

'Estland stopt militaire oefening na een 'vergissing' >> de lancering van een raket in het grensgebied met Rusland......'

'VS op weg naar daadwerkelijk gebruik van het kernwapen..............'

'VN chef Guterres geeft alarmcode rood af voor de wereld in 2018 en niet alleen vanwege het milieu of klimaat......'

'Top VS generaal stelt dat er een grote oorlog met Rusland op komst is, ofwel: WOIII......'

'Trumps atoomknop is groter dan die van Kim Yung-un, bovendien werkt de VS knop wel....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Trumps uitlating over de atoomknop en de onverschilligheid bij zijn achterban, een dictatuur waardig.........'

'Trumps beleid t.a.v. kernwapens brengt de VS staatsveiligheid in gevaar (en die van de rest van de wereld)'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten