Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 7 augustus 2014

Dick Berlijn leest Nederland de ICT les...... OEI!!!

Tricky Dick Berlijn, heeft tegenwoordig een baantje bij het geteisem van Deloitte & Touche en zoekt als zodanig regelmatig de media, daar is deze grootlobbyist van de JSF* voor ingehuurd. Zo ook gistermorgen, hij reageerde op het bericht, dat Russische misdadigers (Russen lust hij toch al rauw) een groot aantal privé gegevens hebben gestolen van computers. Van de beveiliging deugt niets in Nederland, volgens deze zak, die al erg blij is, dat banken straks niet meer gaan vergoeden, als uw computer, door de waardeloze software van diezelfde banken wordt gekraakt en er geld van uw rekening wordt gestolen, had u maar niet moeten internetbankieren!! U wilde toch zo graag internetbankieren???!!

Is er een hacker, die deze lamlul en zijn kantoor eens even kan laten zien, wat hun beveiliging eigenlijk voorstelt??? Alvast mijn welgemeende, innige dank!

* De JSF, u weet wel de peperdure straaljager, die geen jager is, volgens de huidige normen en waar de stealth technologie al als waardeloos is afgeschilderd, die bovendien per dag duurder wordt.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten